Det är snart dags för det efterlängtade VM-kvalmötet mellan Frankrike och Sverige och vi studerar lagen närmare!

Läget i Blågult
Många frågetecken i lagen inför drabbningen på Stade de France men vi finner fortsatt några utropstecken när startuppställningarna börjar formas inför den tunga drabbningen.

Sverige saknar Mikael Lustig, högerbacken som efter en smäll förra helgen inte kan belasta foten. Han stannar därmed i Glasgow vilket öppnar upp för Emil Krafth. Även Marcus Berg har lämnat återbud vilket öppnat upp för John Guidetti som äntligen verkar ha hittat målformen.

Uppgifter rapporterar även en antydan på att Jakob Johansson möjligtvis ersätter Oscar Hiljemark på innermittfältet tillsammans med Albin Ekdal. Enligt uppgifter från Sveriges stängda träning ser Hiljemark ut att kunna petas efter att ha startat samtliga tre VM-kvalmatcherna i höst. Även Jimmy Durmaz ser ut att kunna petas för den mer defensivt lagde Rohdén som återigen får chansen på kanten.

Så startar Sverige!

Toivonen - Guidetti

Forsberg – Johansson – Ekdal – Rohdén

Augustinsson – Granqvist – Lindelöf – Krafth

Olsen

Frankrike har som bekant ett oerhört stjärnspäckat landslag och det är inga undantag till denna match där Deschamps tagit ut spelare som Varane, Payet, Pogba och Griezmann. Hur laget startar är svårt att spekulera kring i dagsläget, dock kan vi väntas oss en enormt stark elva.

Noterbart är att United-stjärnan Martial petas och ersätts av unge Dortmund-yttern, Ousmane Dembele. Även Cabaye får se på matchen från Tv-soffan i förmån för en formstark Adrien Rabiot som kan komma att debutera i A-landslaget.

Frankrikes trupp till matchen
Målvakter – Lloris, Areola, Mandanda

Försvarare – Varane, Koscielny, Kurzawa, Digne, Sidibé, Umtiti, Rami

Mittfältare – Kanté, Pogba, Rabiot, Sissoko, Payet, Matuidi

Anfallare – Dembélé, Fekir, Griezmann, Coman, Gameiro