Den kanske mest fartfyllda och målrikaste ligan är äntligen snart tillbaka när Bundesliga nästa helg sparkas igång. Med ett som alltid storsatsande Bayern München, ett jagande Borussia Dortmund och ett gäng andra lag där bakom så känns ligan mer intressant än på länge. Redan nu erbjuder Unibet* spel på Bundesliga med odds som du inte hittar någon annanstans. Blir det ännu ett år av dominans ifrån Bayern München eller ska något annat lag kunna utmana den röda mästarklubben?

Läs mer om odds på Bundesliga här!

Bayern München – Werder Bremen | 26 Augusti 20.30

På fredag är väntan äntligen över och vi kan få bevittna den tyska anfallsglada fotbollen på nytt. Först ut är förra säsongens otvivelaktiga vinnare Bayern München som klockan 20.30 tar emot Werder Bremen hemma på Alianz Arena. Med en ny tränare i form av den så skicklige Carlo Ancelotti vid rodret så ska det bli oerhört intressant att se vad han kan göra med detta stjärnspäckade lag. Förväntningarna är enorma och allt annat än en ny ligaseger måste ses som ett misslyckande. Till den kommande säsongen så har man hämtat in Mats Hummels ifrån närmaste rivalen Borussia Dortmund samt Renato Sanchez ifrån Benfica.

Werder Bremen slutade på en svag 13:e-plats förra säsongen och siktar säkert på att sluta högre upp i tabellen denna säsong. Kvalitet finns i truppen, det gäller bara att hitta ett vägvinnande spel och att undvika alltför många skador på nyckelspelare. Nu ställs man emot tuffast möjliga motstånd med en gång, kanske kan detta vara en fördel då inget utav lagen fått upp hettan och matchformen.

Just nu erbjuder Unibet* alla spelare ett specialspel med extra högt odds. Spela Bayern München som ligavinnare + Robert Lewandowski som skytteligavinnare till hela 4 gånger pengarna. Detta erbjudande går att utnyttja ända fram till det att ligan sparkar igång.

Spela hos Unibet*!