Kvällens match hämtar vi ifrån den spanska sydkusten, närmare bestämt Granada. Tabelljumbon i spanska Primera Division tar emot Las Palmas när den 21: a omgången ska till att avslutas. Hemmalaget har bara en seger såhär långt in på säsongen och det är inte mycket som talar för att det blir något fortsatt spel i högsta ligan för Granada nästa säsong. 

Las Palmas - Dagens bästa spel!


Granada kan med största sannolikhet rikta in sig på spel i Segundan nästa säsong då man har hela 8 poäng upp till säker mark. Visst, det är en del matcher kvar att spela av säsongen 2016/17 men där finns ingenting som talar för att laget ska vända på en urusel trend som varat sedan första ligamatchen. 16 gjorda mål på 20 spelade matcher säger det mesta och med endast en seger såhär långt så ser läget allt annat än ljust ut.

Till kvällens match får man tillbaka Andres Pereira och Uche från avstängningar, samt att nyförvärvet Adrian Ramos från Borussia Dortmund förväntas göra debut. Förstärkningar absolut, men att det skulle räcka för att rädda det sjunkande skepp som Granada får anses vara känns föga troligt.Vidar till Kanarieöarnas representation i Primera Division, Las Palmas. Laget som brukar bjuda på minst sagt sevärda matcher. Senast slog man tillbaka Valencia på hemmaplan med hela 3–1 efter bland annat en bländande offensiv. Till kvällens match kan vi även lägga till Jesé och Alen Halilovic till en redan vass anfallsuppsättning, Granada kommer få problem.

Hemmalaget har ingenting att förlora längre. Ska man ge sig själva någon som helst chans till att undvika nedflyttning så är det trepoängare som ska till och då främst i matcherna på hemmaplan. Full fart framåt med andra ord, ett spel som även Las Palmas behärskar mycket bra med en sylvass anfallstrio. Känslan är att det kan bli en del mål här och det skulle inte förvåna om flera utav dem landar i bakom Granadas burväktare.
Dagens spel:

Las Palmas                                    2.35

Över 2.5 mål                                1.93