Efter 2-0 i första mötet talar det mesta för att det blir PSG som tar sig till kvartsfinal i Champions League. Bortalaget Manchester United bjöd upp till dans i 45 minuter i första åttondelsfinalen men skadorna på Lingard och Martial blev för mycket för United som blev utspelade i andra halvlek. Rött kort på lagets storstjärna Paul Pogba i första mötet gör att uppgiften ser ännu svårare ut när "Red Devils" åker till Paris vars PSG har åtta raka segrar.

1X2 odds, Paris Saint-Germain - Manchester United, Ons 6 mar 2019 at 21:00

Paris Saint-Germain

Lika

Manchester United

PSG siktar på CL-titeln

Ligue 1 är sedan länge i praktiken redan vunnen och därför är det istället på Champions League som fokus ligger på. Fransmännen har aldrig ens spelat en final i turneringen men om det är något år de kan gå vägen är det i år. Efter Manchester City och FC Barcelona är PSG favoriter att vinna hela turneringen. Att det i alla fall blir kvartsfinal känns långt ifrån osannolikt med tanke på att laget vann första mötet med klara 2-0 borta. 

Neymar och Cavani missade första mötet mellan lagen och duon ser inte ut att komma till start i returmatchen heller. I alla fall inte Neymar som missat stora delar av säsongen på grund av skada. Nu har PSG en viss Mbappe i anfallet och det är mer än nog för att kunna såra en motståndare. Frågan är om det finns en snabbare anfallare i toppfotbollen just nu, fråga Victor Lindelöf och Uniteds övriga försvarare som hade det tufft att hänga med den 20-årige världsmästaren på Old Trafford.

Over/Under odds, Paris Saint-Germain - Manchester United, Ons 6 mar 2019 at 21:00 Linje: 2,5

Över

Under
 ​​​​​

United kan spela utan press

För Uniteds del blir det oerhört tufft att vända på denna matchen, framförallt med tanke på skadeläget som råder i klubben just nu. Matic, Herrera, Mata, Martial, Jones, Darmian och Lingard har missat de senaste matcherna och i mötet mot Crystal Palace fick Alexis Sanchez också utgå skadad. Nu kan Lingard och Martial vara tillbaka mot PSG men en som inte spelar är Pogba som blev utvisad i första mötet efter dubbla gula kort. Du hittar även odds på Betsafe för att spela gula kort på antingen Alves, Fred eller Shaw vilket alla till 3.00 känns ganska troligt.

En som tagit mycket ansvar i de två senaste matcherna är Romelu Lukaku som stått för fyra mål och blivit utsedd till matchens spelare mot både Southampton och Crystal Palace. Med så många spelare borta mot PSG lär belgaren starta under onsdagskvällen. United har under tränare Solskjaer bara förlorat en match och det var mot just PSG och Man Utd har tappat poäng i ytterligare två matcher på hemmaplan. I bortaspelet har det däremot gått fläckfritt med idel segrar sedan normannen tog över. Klarar laget av att hålla i den trenden vore det en enorm bedrift mot ett formstarkt PSG.

Anytime Goalscorer odds, Paris Saint-Germain - Manchester United, Ons 6 mar 2019 at 21:00

Inför PSG - Manchester United

PSG är otroligt starka på Parc de Princes. Under säsongen har det endast blivit förlust i franska ligacupen mot Guingamp på hemmaplan, i övrigt är laget obesegrade i Ligue 1, franska cupen och Champions League. Det som kan fälla fransmännen skulle vara underskattning men med tanke på vad som är på spel borde det inte bli så. Med skadeläget i åtanke hos bortalaget är det inte heller konstigt att oddsen är låga på hemmaseger. 

Det kan mycket väl bli en match med få mål med tanke på att United säkerligen kommer ha en mer defensiv approach och försöka kontra in bollar mot PSG som är nöjda så länge det står 0-0 då resultatet tar laget vidare. Skulle United få in ett tidigt mål kan det bli match igen men det mesta talar för att PSG tar sig vidare till kvartsfinal av Champions League utan några större bekymmer.