Manchester United åker till Selhurst Park i London för bortamatch mot Crystal Palace. Det är ett formstarkt United under nye tränaren Solskjaer som vunnit samtliga bortamatcher sedan han tog över efter Mourinho. Skadeläget i laget har inte varit så här allvarligt sedan normannens ankomst då 9 spelare är på skadelistan och det är viktiga pjäser som saknas. Hemmalaget Crystal Palace har inte vunnit mot United sedan 1991 men med så många spelare borta för United finns det kanske möjlighet till skräll på Selhurst Park?!

1X2 odds, Crystal Palace - Manchester United, Ons 27 feb 2019 at 21:00

Crystal Palace

Lika

Manchester United
 ​​​​​

Crystal Palace har en god form

Med sex poäng ovanför nedflyttningsstrecket är kontraktet långt ifrån klart. Det som talar för att klubben spelar i Premier League 2019/20 är dels att det är tre fyra lag mellan "The Eagles" och nedflyttning men också att formen den senaste tiden är mycket god. På de sex senaste matcherna har laget inte förlorat och på de tio senaste har man endast två förluster. Fortsätter Palace med liknande resultat under resten av säsongen kommer det inte vara några som helst problem att hålla sig kvar. 

Visst är det ett extremt skadedrabbat United men Crystal Palace har också sin beskärda del av skador. Det står klart att hela sex spelare missar matchen mot "The Red Devils" där Kelly, Sakho, Souare, Speroni, Wan-Bissaka och Wickham inte kommer till matchstart. Därememot finns Wilfred Zaha och Jeffrey Schlupp som visat god form och hittat nätet på sistone.

Over/Under odds, Crystal Palace - Manchester United, Ons 27 feb 2019 at 21:00 Linje: 2,5

Över

Under

Skadedrabbat United jagar topp 4

Efter 0-0 senast mot Liverpool tappade United fjärdeplatsen i ligan. Matchen blev inte ihågkommen för någon bländande fotboll direkt utan snarare för skador. Solskjaer tvingades till alla tre byten innan halvtid efter att Herrera, Mata och Lingard tvingats utgå på grund av skador. Trion missar också matchen mot Crystal Palace precis som Matic, Valencia, Jones och Martial. Ytterbacken Darmian har också varit skadad ett bra tag och kommer inte att spela trots att han är på väg tillbaka. Däremot kan Marcus Rashford eventuellt vara redo. Anfallaren fick fullfölja mot Liverpool trots skada och såg ut att missa onsdagens match men när de skadade spelarna körde rehab på Carrington dagen innan match fanns den egna produkten inte med. Ett tecken på att Rashford kanske får spela ändå?

Under Solskjaer är United obesegrade i det inhemska spelet och på bortaplan har det blivit enbart segrar på sex försök inklusive tunga skalper mot Tottenham, Arsenal och Chelsea. Dock har det inte i tidigare matcher funnits så många skadade spelare borta och när det kommer till mittfältare och anfallare är alla startspelare utom Pogba borta från matchen + kanske Rashford då. Det blir upp till Alexis Sanchez och Romelu Lukaku att ta ansvar vilket Solskjaer var tydlig med att poängtera inför matchen. Intressant blir det att se om mittfältaren Fred får speltid nu när så många spelare är skadade. Brasilianaren har hamnat i frysboxen sedan Mourinho fick sparken.

Inför Crystal Palace - Manchester United

Paul Pogba är het som lava under sin nye tränare och har gjort tre mål på de två senaste bortamatcherna. Med så många startspelare borta gäller det att fransmannen visar upp sig från sin bästa sida. För Crystal Palace är målet att bryta sviten som endast inneburit en poäng av 21 möjliga hemma mot topp 6-lagen under säsongen. Skulle det bli seger för hemmalaget firar "The Eagles" en seger mot United för första gången i Premier Leagues historia sedan ligan startade 1992. 

Att spela att det blir mål i första halvlek är en bra idé. Uniteds åtta av nio senaste mål på bortaplan har kommit i första halvlek. Hur startelvorna ser ut återstår att se men Solskjaer har kallat upp tre juniorer i form av Angel gomes, Tahith Chong och James Garner för att fylla ut truppen. Kanske blir det början på en ny saga som skrivs under ondsagskvällen?

Anytime Goalscorer odds, Crystal Palace - Manchester United, Ons 27 feb 2019 at 21:00

 ​​​​