Den 31:a upplagan av Olympiska sommarspelen närmar sig och en fantastisk invigning är att vänta om bara några dagar. I år hålls OS 2016 i Brasilien och med endast några återstående dagar är dags att kolla in ett mer specifikt vinnarspel. Kan Brasilien lyckas med det Frankrike inte klarade i sommar, nämligen att ta guld på hemmaplan? Unibet * ger dig just nu en oddsboost på Brasilien som slutsegrare.

Neymar ska leda Brasilien till OS-guld


Den 4:e augusti kickar OS i fotboll i gång och medan en rad spelare meddelat sin frånvaro finner vi fortsatt storstjärnan Neymar i startfältet. Med den största stjärnan i turneringen till sitt förfogande och dessutom med en rad andra världsnamn kommer Brasilien sätta sin prägel på hemmaturneringen! Till OS har Barcelona även släppt iväg mittfältaren Rafinha som tillsammans med Lazios Felipe Anderson, Bayern Münchens Douglas Costa och inte minst lagkaptenen Neymar, ska leda Brasilien till landets första OS-guld någonsin.

Brasiliens fotbollstrupp till OS 2016


Målvakter

Fernando Prass (Palmeiras), Uilson (Atletico-MG)

Försvarare

Luan (Vasco), Rodrigo Caioi (Sao Paulo), Marquinhos (PSG), Douglas Santos (Atletico-MG), Zeca (Santos), Willian (Internacional)

Mittfältare

Rafinha (Barcelona), Rodrigo Dourado (Internacional), Fred (Shakhtar Donetsk), Thiago Maia (Santos), Felipe Anderson (Lazio)

Anfallare

Neymar (Barcelona), Douglas Costa (Bayern München), Gabriel Barbosa (Santos), Gabriel Jesus (Palmeiras), Luan (Gremio)Det är en tung trupp som ska representera Brasilien i OS 2016 och med oddsboost på brasiliansk OS-seger hos Unibet * så är det ett ypperligt tillfälle att spela Brasilien som OS-vinnare.

Just nu kan du spela på Brasilien som vinnare av OS i herrfotboll till oddset 2.25 hos Unibet * !

Spela hos Unibet!