Matchen vi har väntat på sedan 2017 ska äntligen tas vid när Anthony Joshua och Kubrat Pulev gör upp om tungviktstiteln. Det var 2017 som de båda skulle mötas när över 70 000 biljetter sålts till evenemanget. Men trots det stora intresset fick publiken aldrig uppleva fighten då fighten blev inställd efter att bulgaren Pulev dragit på sig en skada . Men nu är det äntligen dags och även om arenan inte kan fyllas med publik på grund av rådande omständigheter finns det mycket att se fram emot under helgens fight. I denna artikel går vi på Betting igenom allting du behöver veta om du är intresserad av odds på Joshua vs Pulev. Vi går också igenom de intressanta underkorten under galan i Wembley Arena.

När är matchen svensk tid?

Galan börjar klockan 19:00 lördagen den 13:e december. Huvudkorten går in i boxningsringen klockan 23:30 svensk tid.

Odds på Anthony Joshua vs Kubrat Pulev

Joshua är favorit att ta hem bältet i tungviktsmatchen mot Pulev.

Vinnarodds Joshua vs Pulev

Boxare Högsta odds Spelbolag
Joshua Se här
Oavgjort 34,00
Pulev 7,50
Som oddsen visar är Joshua är överlägsen favorit av en anledning. Han kommer förmodligen att ganska komfortabelt vinna matchen. Frågan som är relevant är istället hur lång tid det kommer ta innan Joshua vinner. Men trots att oddset är väldigt lågt på Joshua ser vi inget annat alternativ än att spela honom som segrare. Hur eller när han vinner är inte relevant i detta bet utan det handlar istället om han vinner eller inte.

Vinst utan oavgjort

Boxare Högsta odds Spelbolag
Joshua Se här
Pulev 7,00
Tyvärr försämras oddsen ytterligare om vi också tar bort det oavgjorda resultatet. Samtidigt finns det egentligen inget som talar för att det skulle bli oavgjort. Om det mot förmodan skulle bli så kommer insatsen att betalas tillbaka. Även här väljer vi att spela Joshua som segrare eftersom vi känner oss övertygade om att han kommer att vinna. 

Antal rundor

Rundor Högsta odds Spelbolag
Över 6.5 1,80
Under 6.5 1,95
Detta är den marknad där oddsen är som jämnast. Joshua är inte känd för att avgöra tidigt utan han brukar trötta ut sina motståndare och avgöra relativt sent. Att det skulle gå hela vägen till alla tolv ronder tror vi inte. Men däremot känns det sannolikt att det skulle bli över 6,5 ronder. Därför väljer vi också att spela över 6,5 ronder och tror att det istället avgörs mellan rond 7-11.

Matchen går 12 rundor

12 rundor Högsta odds Spelbolag
Ja 3,75
Nej 1,25
Även om Joshua inte är känd för att knocka sina motståndare tror vi att han kommer avgöra innan alla tolv ronder är över. Som vi nämnde ovan tror vi på ett scenario där Joshua avgör ganska sent men innan rond 12. Som oddsen visar är det också ganska osannolikt att det skulle gå hela vägen till avgörande rond. Därför väljer vi att spela ”Nej” på att matchen skulle gå alla tolv ronder.

Vinstmetod

Vinstmetod Högsta odds Spelbolag
Joshua: KO, TKO eller DQ Se här
Joshua: Poäng 4,33
Oavgjort 34,00
Pulev: KO, TKO eller DQ 10,00
Pulev: Poäng 21,00
Det finns egentligen endast ett troligt scenario inför fighten mellan Joshua och Pulev. Vi tror verkligen att Joshua avgör på KO, TKO eller DQ. Att han skulle vinna på poäng där domarna avgör känns inte troligt med tanke på hans form och historik. Av just denna anledning väljer vi att lägga ett bet på att Joshua vinner på KO, TKO eller DQ. Det ger dessutom högre odds än att spela Joshua som rak vinnare då det spelet kanske inte har det största värdet av alternativen som finns tillgängliga. 

Tankar inför fighten

Som oddsen visar är det britten Anthony Joshua som är stor favorit att vinna den spektakulära matchen mot Kubrat Pulev. Det blir dock kanske inte så enkelt som oddsen visar då Pulev genom sin karriär endast förlorat en match, precis som Joshua. Anthony åkte på en sensationell förlust mot Andy Ruiz Jr men ett halvår senare lyckades han ta tillbaka titlarna inom WBA, IBF, WBO och IBO heavyweight efter seger i rematch. 

Efteråt har Joshua sagt att han hade hälsoproblem inför den första fighten mot Ruiz men han vill inte använda det som undanflykter. Hur som helst är han nu redo att försvara sitt bälte mot bulgaren Pulev den 12 december. 

Allting talar för en ganska komfortabel seger enligt oddsen men Pulev har överraskat förr. Dock finns det en anledning till Joshuas stora favoritskap och efter tidigare skadeproblem uppger Joshua att han idag är i sitt livs form. Eftersom fighten arrangeras i Europa (för en gångs skull) är det inte hellre okristliga tider för oss svenskar som vill ta del av spektaklet. Istället beräknas fighten mellan Joshua och Pulev börja runt 23:30.

Underkort med odds

Det finns också andra fighter som ska avgöras i London under samma gala men det råder inga tvivel att det är Joshua vs Pulev som är den absoluta höjdpunkten. Fighten mellan Joshua och Pulev gäller väldsmästartiteln i tungvikt och vinnaren kommer därmed ha WBA, IBF, WBO och IBO-bältet. Men för den som vill maximera sin PPW finns det andra fighter att se tidigare under kvällen. 

Hughie Fury vs Mariusz Wach - Tungvikt

Boxare Högsta odds Spelbolag
Highie Fury 1,17
Oavgjort 23,00
Mariusz Wach 5,00
Som oddsen visar är Hughie Fury klar favorit av en anledning och har vunnit 24 av sina 27 fighter. Motståndaren är den polska fightern Mariusz Wach som gått hela 43 fighter och vunnit 36. De senaste fighterna har dock inte gått lika bra för polacken som tidigare. Istället har det blivit fyra förluster på de sju senaste. Vi tror därför att Hughie Fury vinner vilket vi också spelar.

Martin Bakole vs Sergey Kuzmin - Tungvikt

Boxare Högsta odds Spelbolag
Martin Bakole 1,33
Oavgjort 23,00
Sergey Kuzmin 3,40
Den 27-årige Martin Bakole är också favorit i sin fight mot den sex år äldre ryssen Sergey Kuzmin. Båda boxarna har en väldigt liknande karriär med 16 respektive 17 fighter på meritlistan. Båda boxarna har vunnit 15 av sina matcher och förlorat en. Skillnaden är att Kuzmin också har en match som gått till no contest. Den här gången tror vi att Martin Bakole håller sin segersvit vid liv och också vinner fighten över Sergey Kuzmin.

Kieron Conway vs Souleymane Ciissokho - Super Bantamvikt

Boxare Högsta odds Spelbolag
Kieron Conway 3,40
Oavgjort 21,00
Souleymane Ciissokho 1,33
Fransmannen Cissokho är klar favorit mot britten Kieron Conway som dock har fördel av hemmaplan. Trots att publiken lär vara med Conway tror vi att Cissokho är för stark. Fransmannen har inte förlorat en match på de elva fighter han ställt upp i. Inte mycket tyder att sviten bryts mot Conway. Kieron Conway har vunnit 15 av sina 16 matcher i karriären och mycket tyder på andra förlusten kommer mot Souleymane Cissokho.  

Bettingsidor med odds på galan

De bettingsidor vi listar nedan har bäst utbud på odds inför matchen mot Joshua vs Pulev. Här hittar du alla bettingsidor i Sverige.

Höga odds på boxning
Spelbörs
Höga spelgränser

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar

100% upp till 100 kr i bonus!
Kundtjänst 24/7
Brett utbud av sporter

100 kr bonus - ingen insättning krävs

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Läs recension
Betting utan konto
Supersmidig livebetting!
Bredare oddsutbud än de flesta
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Betting med bra odds
Full statistik under spelet
Smidigaste sajten?