Vilken fantastisk insats av detta svenska landslag mot Schweiz i St. Petersburg. Nu väntar en tuff kvartsfinal mot antingen Colombia eller England på lördag. Janne Andersson har lett det svenska landslaget till nya höjder med sitt fantastiska ledarskap och sin taktik. Sverige har spelat exemplariskt ända från första kvalmatchen och alla har respekt för detta svenska landslag. 

Läs också: Fotbolls-EM 2020

Försvaret, ett av VM:s bästa

Jannes försvar med Granen i spetsen har varit ett av de bästa hittils i VM. Endast Brasilien och Uruguay har släppt in färre mål än Sverige hittils i VM. Sverige har stått för fantastiska defensiva insatser och har hållt nollan i tre av fyra matcher hittils i VM. I play off matcherna mot Italien höll man nollan över 180 minuter mot Italien och det finns inget lag som inte har problem med Sveriges fantastiska försvar. Janne Andersson har förvandlat det svenska försvaret till ett av världens bästa sedan han tog över som förbundskapten.

Janne Andersson blir nästa statsminister?

Janne har lett det svenska landslaget till en historisk  kvartsfinal i VM. Senast Sverige spelade kvartsfinal i ett VM var 1994 i USA, då vet vi alla vad som hände sedan. Det är val till hösten i Sverige, de stora kandidaterna till att bli statsminister är Jimmie Åkesson, Ulf Kristersson och Stefan Löfven. Om Janne Andersson hade blivit en bra statsminister i Sverige vet vi inte, men en sak är säker, försvaret hade blivit ett av världens bästa.

200 gånger pengarna att Janne Andersson blir sveriges nästa statsminister hos Unibet!

Unibet* erbjuder också en rad andra specialer med Janne Andersson och Svenska landslaget som fokus. Att nästa kungabarn får namnet Janne ligger på 100 i odds. Unibet* erbjuder också spel på att Janne Andersson deltar i nästa säsong av Let´s Dance som värderas till 15 i odds. Ni hittar spelen under fliken "Underhållning & Specialer" och sedan under "Sverige / Kändisar". 

Läs också: Odds och speltips Let's Dance 2021

Mot VM-Guld!