Andra omgången i Premier League står vid dörren och Manchester United åker till Wales för säsongens första bortamöte där man ställs mot Swansea. United imponerade stort i premiären när man vann med 4-0 mot West Ham medan Swansea fick med sig en poäng efter 0-0 borta mot Southampton.  
United var kanske det laget som övertygade mest i premiären när man fullständigt demolerade West Ham med 4-0 efter två mål av nyförvärvet Lukaku, 1 av inhopparen Martial innan Pogba fastställde slutresultatet med matchens fjärde mål. Swansea i sin tur krigade till sig 1 poäng på St Mary’s Stadium. Defensiven såg solid ut för walesarna, med svenske Martin Olsson i backlinjen,  men det finns stora frågetecken i offensiven. Glyfi Sigurdsson’s har lämnat för Everton och den spanska anfallaren Fernando Llorente är fortfarande osäker för spel. Dessutom saknar man mittfältarna Nathan Dyer och Sung-Yeung på grund av skador.

Debut för Lindelöf?
Man United har tillgång till samma trupp som i premiären. Marcos Rojo, Ashley Young och Luke Shaw är fortfarande långtidsskadade och missar matchen. Svenske Victor Lindelöf var utanför matchtruppen förra veckan men hoppas i alla fall få en bänkplats mot Swansea. Anledningen till petningen är att Mourinho inte anser att ”Vigge” är redo för engelska ligan ännu – vilket även var fallet med Henrikh Mkhitaryan stora delar av förra höstsäsongen.
- Jag tror Victor behöver tid och det kommer han få också. Mkhitaryan är inte en försvarare och förra säsongen behövde han sin tid. Så låt oss ta det steg för steg för Victor är en fantastisk spelare, sa Mourinho på en presskonferens tidigare i veckan.

Förra årets möte mellan lagen slutade 3–1 till United där Zlatan Ibrahimovic gjorde två av målen. Svensken är fortfarande i full gång med sin rehabträning och enligt Mourinho är en överenskommelse nära för spel i andra delen av säsongen.

Matchen mellan Swansea och Manchester United kickar igång Premier Leagues andra omgång och avsparkstiden är satt till 13:30.

Så förväntas lagen ställa upp

Swansea FC

Laguppställning: Fabianski – Olsson, Fernandez, Mawson, Naughton – Britton, Carroll, Fer – Ayew, Routledge – Abraham
Tränare:  Paul Clement

Manchester United
Laguppställning: De Gea – Valencia, Bailly, Jones, Darmian – Matic, Herrera, Pogba – Mkhitaryan, Rashford – Lukaku
Tränare: Mourinho