Två formsvaga lag ställs mot varandra när West Ham tar emot nedflyttningshotade Fulham på Olympic Stadium i London. West Ham har inte vunnit på fem matcher medan bortalaget Fulham har sex förluster på de sju senaste matcherna och åtta poäng upp till säker mark. Senaste mötet slutade med seger för West Ham som enligt oddsen är klara favoriter även i detta möte. Det vankas Londonderby men är knappast de hetaste derbyt mellan två lag som kämpar i motvind.

1X2 odds, West Ham United - Fulham, Fre 22 feb 2019 at 20:45

West Ham United

Lika

Fulham

West Ham letar formen

Efter ett formstarkt december fram tills mitten av januari har West Ham haft det tufft den senaste månaden. På fem matcher har laget spelat två oavgjorda och förlorat tre varav uttåget mot AFC Wimbledon i FA-cupen säkert svider för fansen till "The Hammers". En stor del kan skyllas på skador då laget har hela sju spelare på skadelistan varav Wilshere och Nasri är de två tyngsta avbräcken för Londonklubben.

Trots att formen inte är den bästa ligger West Ham på tioende plats i tabellen och en seger innebär att man tar sig förbi Everton på nionde plats. Laget har chansen att bryta sin negativa trend då ett svagt Fulham kommer på besök till Olympic Stadium.

Over/Under odds, West Ham United - Fulham, Fre 22 feb 2019 at 20:45 Linje: 2,5

Över

Under
 ​​​​​​

Fulham spelar i Championship nästa säsong

Med åtta poäng upp till Cardiff på säker mark är det ingenting som talar för att nästjumbon håller sig kvar i Premier League. Med endast fyra vinster på hela säsongen är det bara Huddersfield som är sämre och Fulham har endast vunnit mot just Huddersfield och Brighton & Hove Albion på de 14 senaste matcherna.

Om inte ett mirakel inträffar kommer Fulham åka ur serien som nykomling till Premier League och får ladda om i Championship nästa säsong. En besvikelse då laget hade högre ambitioner inför säsongen och fansen på Craven Cottage kommer säkerligen att ha det tufft när Fulham inte lyckas hålla sig kvar. 

Anytime Goalscorer odds, West Ham United - Fulham, Fre 22 feb 2019 at 20:45

Allt talar för en seger för West Ham

Trots att det är ett skadeskjutet West Ham talar allt för att man kniper segern mot Fulham. Man har bättre spelare och tränare i form av Pellegrini. Dock måste laget skärpa sig i andra halvlek då man har släppt in åtta av sina senaste nio mål i matchens sista 45 minuter. Sju av de åtta senaste interna mötena mellan lagen har slutat i över 2,5 mål.

Håll ett extra öga på MIchail Antonio som gjorde mål i senaste mötet mellan lagen och den formstarka spelaren gjorde dessutom mål i 1-1-mötet mot Liverpool. För bortalaget är det Aleksandar Mitrovic som är det främsta offensiva vapnet. Han har direkt varit involverade i 48% av målen under säsongen med tio mål och två assist för sitt Fulham. De vitklädda har släppt in två mål eller fler i de senaste sex tävlingsmatcherna.