Det har varit några lugnare veckor men nu är det dags för tennis på absolut högsta nivå igen. Mastersturneringen i Montreal startar idag måndag och även om båda Wimbledonfinalisterna Djokovic och Federer vilar, det ska kunna bli toppklasstennis den närmaste veckan. 

För alla andra är med. Djokovic kände sig sliten och Federer kände sig något liknande. Federer brukar oftast stå över den här turneringen. Djokovic gör det ibland. Så det är inget direkt anmärkningsvärt. De återkommer nästa vecka i Cincinnati. Men redan den här veckan finns Nadal med och han blir därmed en naturlig storfavorit på oddsen.

Missa inte våra andra rekar på tennis!

Nadal storfavorit i Montreal

Oddsen ja, de ska vi titta till nu, och vi tar dem från min hemmaplan, Bethard, där jag har min tennisblogg. Bethard som är det allra bästa spelbolaget på tennis med överlägset högst återbetalning på ATP-touren. Mellan 98 och 99 procent av insatserna betalar man tillbaka som vinster, något inget annat spelbolag ens är i närheten av. Så om man tycker om att spela på tennis, då ska man utan tvekan ha Bethard som ett av sina första alternativ.

Montreal tennis

Här har vi favoriterna, och någonstans blir det ju lite som Nadal mot resten. De tre stora är helt överlägsna i världstennisen just nu, och när två av dem saknas, då ska den tredje vinna.

Finns det något värde i 2,90 på Nadal då?

Jag skulle nog säga ja.

Han vinner ganska sällan på hardcourt numera, men det beror mestadels på att han bara spelar turneringar där Djokovic är med och Djokovic rår han helt enkelt inte på om han inte har grus under fötterna. Nu är konkurrenterna helt andra, och det känns som att Nadal kommer behöva floppa för att inte vinna. Och försvara sin titel, han vann här förra året. Eller inte här, utan i Toronto. Den här turneringen spelas vartannat år i Toronto och vartannat år i Montreal.

Nadal levererar? Ta rygg på Thorstensson här!

Någon annan av favoriterna som man ska spela på?

Inte Thiem i alla fall. Han kan spela bra på hardcourt, men då måste det vara väldigt långsam hardcourt. Här är det normalsnabbt, och då har han aldrig hängt med de bästa. Att han är andrahandsfavorit är direkt felaktigt.

Zverev, ingen form alls, nej.

Medvedev? Tveksamt ändå. Han var helt okej i Washington veckan som var, men jag har ändå svårt att se honom gå hela vägen.

Tsitsipas med fin chans

Tsitsipas däremot känns lite intressant. I Washington veckan som var spelades han som klar favorit. Nu är hans odds högre än oddset på Medvedev exempelvis som också var med i Washington. Tsitsipas var den som var klart närmast att slå Kyrgios så han kunde lika gärna vunnit turneringen där. Spelade bra i den här turneringen förra året också, Tsitsipas. Han nådde final då vilket var lite av ett genombrott för honom. Tsitsipas till 12,50, intressant skulle jag säga.

Spela Tsitsipas till 12,50 hos Bethard här!

Om man tittar ännu längre ner i listorna då? Så här ser det ut där.

Montreal tennis

Det man ska veta är att nu när Djokovic och Federer inte är med, då är vi bara en Nadalflopp från att väldigt många plötsligt ska ha chansen så det är fler än vanligt som har möjlighet att vinna en sån här turnering.

Här finner du fler speltips på tennis!

Wawrinka skräller?

  • Wawrinka kan vara intressant till 26 gånger pengarna. Kanske lite läge för honom att äntligen hitta sitt spel igen.
  • Isner prickar alltid rätt i någon av dessa nordamerikanska turneringar. Han kommer in med ganska svag form, men för honom kan det svänga fort. 33 gånger kan vara aktuellt där.
  • Vill man ha en riktig rensare kanske man ska titta lite på De Minaur som vann i Atlanta för ett par veckor sen och det skulle kunna komma ett större genombrott på honom snart. Till 51 gånger pengarna kan det vara värde om man ser till de andra spelarna som har ungefär samma odds.

Häng på skrällarna till höga odds hos Bethard!

Det var slutsegraroddsen det. Turneringen startar idag måndag och avslutas med final på söndag. Häng med mig under hela veckan, precis som alltid kommer det finnas massor av dagliga speltips uppe på sajten. Följ gärna min profil så ni får notiser varje gång det kommer upp ett nytt spel så ni inte missar något.