Nu ska det avgöras vilka lag som avancerar till semifinal i Champions League. Klockan 20:45 är det avspark i två heta möten, Real Madrid vs Bayern München och Leicester vs Atletico Madrid. Betting.se ger dig förutsättningarna inför kvällens matcher!

Leicester vs Atletico Madrid

Det så utdömda Leicester City fick med sig ett ok resultat i första mötet då man klarade sig undan med förlust 1-0. Något bländande anfallsspel var det inte tal om utan istället handlade allt om att täppa till bakåt, vilket man gjorde med bravur. Om det roliga inte ska ta slut idag krävs det dock att man gör mål. Men förutsättningarna hade kunnat vara bättre, minst sagt. Det är en rad frågetecken inför kvällens match, framför allt i backlinjen. Wes Morgan har gått skadad och är osäker till spel, detsamma gäller för Yohan Benalouane, därtill har man viktige kuggen Robert Huth avstängd. Framåt saknas dessutom anfallaren Islam Slimani, så det är sannerligen ett sargat Leicester vi får se idag...

Atletico Madrid har haft en betydligt gynnsammare uppladdning. De har haft förmånen att vila ett antal nyckelspelare i senaste matchen, och ändå lyckats vinna mot Osasuna med 3-0. Nu får de dessutom tillbaka Tiago, Nicolas Gaitan och Kevin Gameiro efter skador.

Vi kan räkna med ett heltaggat Leicester som kommer gasa på, de har egentligen inget att förlora. Men samtidigt har de rejäla skadebekymmer i backlinjen vilket borde innebära att Atletico, med sin vassa offensiv, kommer skapa många målchanser.

Real Madrid vs Bayern München

Hemmalaget Real Madrid sitter i förarsätet inför kvällens drabbning. Förra matchen lagen emellan slutade med seger 2-1 för Real efter att Bayern München både missade en straff och fått Javi Martinez utvisad. I helgens ligamatch mot Sporting Gijon som slutade med seger 3-2 vilades i princip alla stjärnor förutom Sergio Ramos. I Gareth Bales frånvaro klev Isco in i laget och gjorde en kanonmatch. Han väntas starta ikväll med tanke på att Bale fortfarande är indisponibel.

I Bayern München saknas som sagt avstängde Javi Martinez, men de senaste rapporterna från Tyskland säger att Mats Hummels i alla fall kan spela. Det är mycket viktigt för dem då alternativen inte är supermånga annars, troligtvis lär Alaba ha startat som mittback vilket hade varit allt annat än optimalt. Tillbaka i laget är dock storstjärnan Robert Lewandowski, vilket per automatik förbättrar Bayerns offensiv avsevärt.

Det här blir en oerhört svårbedömd match, men vi tror att Real i egenskap av hemmaplan och god form bör hålla undan och avancera.

Spela på Champions League hos SuperLenny