Folket ska som vanligt rösta fram Jerringpriset och enligt oddsen Àr det inget snack om vem som vinner folkets pris. Endast en röstkupp kan stoppa Armand Duplantis frÄn att plocka hem segern dÄ han bland annat blivit utsedd till vÀrldens fjÀrde bÀsta manliga idrottare 2020 i tillÀgg till dubbla vÀrldsrekord. De andra sju nominerade Àr ocksÄ vÀlförtjÀnta att vara med pÄ listan men att det skulle bli vinst för nÄgon av dessa hÄller vi som osannolikt.

Som oddsen föutspÄdde vann Armand Duplantis Jerringpriset 2021.

Odds: Vem vinner Jerringpriset 2021?

Vinnare Högsta odds Spelbolag
Armand Duplantis 1,08
Zlatan Ibrahimovic 10,00
Victor Hedman 17,00
Björn Goop 19,00
Linn Svahn 19,00
Lag Hasselborg 34,00
Henrik Harlaut 51,00
Elin Cederroos 67,00

Armand Duplantis vinner Jerringpriset 2021.

Allting talar för att det blir Duplantis som vinner Jerringpriset. Detta Ă€r ett sĂ€kert spel med 8% avkastning. I den franska tidningen L’Equipes (fransk artikel) Ă„rslista blev han utsedd till den fjĂ€rde bĂ€sta manliga idrottaren i vĂ€rlden endast slagen av Lewis Hamilton, LeBron James och Rafael Nadal. En utmĂ€rkelse som visar pĂ„ den svenske stavhopparens storhet. Även om 2020 varit ett smutsigt Ă„r ur mĂ„nga perspektiv har Duplantis visat vĂ€gen med dubbla vĂ€rldsrekord, bĂ„de inomhus och utomhus. Detta gör att han definitivt förtjĂ€nar Jerringpriset och med största sannolikhet kommer vinna det Ă„trĂ„vĂ€rda priset.

FrĂ€mste utmanare verkar bli Zlatan Ibrahimovic. 39-Ă„ringen fortsĂ€tter att bryta nya barriĂ€rer och har under hösten haft ledningen i skytteligan i Serie A inför sin skada men ocksĂ„ lett sitt Milan till serieledning i ligaspelet. Året kröntes med hans tolfte guldboll och en nominering till Jerringpriset. Zlatan har en gĂ„ng tidigare vunnit folkets pris men det var 13 Ă„r sedan sist.

Victor Hedman har haft ett makalöst Är

Tampa Bays assisterande kapten Victor Hedman har kanske varit NHL:s bÀste back under Äret. Han ledde sitt lag till Stanley Cup-titeln med sina 22 poÀng pÄ 25 slutspelsmatcher samt 70 poÀng pÄ 109 matcher i grundserien. Han förtjÀnar definitivt att vara nominerad till Jerringpriset och Àr efter Duplantis och Zlatan ocksÄ favorit till priset.

Travkusken Björn Goop

Sveriges största kuskstjĂ€rna kan vinna priset igen dĂ„ han Ă€r en av de Ă„tta nominerande. Det var 2019 som han vann Prix d’Amerique, vĂ€rldens mest prestigefyllda lopp. DĂ„ rĂ€ckte det inte hela vĂ€gen men nu har han chansen igen efter att han Ă„terigen vunnit vad som anses vara vĂ€rldens tuffaste travlopp. TyvĂ€rr för hĂ€stmannen ser det inte ut att bli seger den hĂ€r gĂ„ngen heller.

Linn Svahn och Lag Hasselborg

Linn Svahn har fÄtt sitt stora genombrott under 2020 med flera segrar i VÀrldscupen i sprint. Hon Àr en av Sveriges största inom skidor för tillfÀllet och förtjÀnar precis som de andra ocksÄ sin nominering. Linn Svahn kommer inte finnas med i Tour de Ski efter nyÄr men vi rÀknar med att Svahn snabbt tillbaka i spÄren sÄ hon kan plocka fler medaljer till Sverige och sig sjÀlv. 

Lag Hasselborg i Curling 

Lag Hasselborg blev kÀnda i hela landet efter deras OS-guld i curling i Pyeongchang 2018. DÀrefter har det blivit tvÄ EM.guld och tvÄ VM-silver. Dessutom har Anna Hasselborg och hennes lagkramrater vunnit flera Grand Slam-titlar i curling och blev bland annat det första damlaget att ta tre raka Grand Slam-segrar i början av 2020. SÀsongen har blivit delvis förstörd pÄ grund av pandemin men Lag Hasselborg har ÀndÄ hunnit göra rejÀla avtryck. 

Henrik Harlaut och Elin Cederroos

Även Freestyle-Ă„karen Henrik Harlaut och den svenska proffsboxaren Elin Cederroos Ă€r nominerade till Jerringpriset. Cederroos sitter pĂ„ vĂ€rldsmĂ€starbĂ€ltet i supermellanvikt i bĂ„de WBA och IBF. Oddsen pĂ„ 67,00 visar dock att hon Ă€r minst favorit till priset.

Inte mycket talar för att Harlaut skulle vinna heller trots segern i Big Air i Aspen. Men svensken Àr en vÀrldsstjÀrna i sin sport och 29-Äringen börjar bli ett namn som diskuteras allt mer i de svenska stugorna

Topp 3 bettingsidor för specialer

HÀr listar vi vÄra topp tre bettingsidor för underhÄllning och specialer. HÀr hittar du en fullstÀndig lista över spelbolag med odds pÄ underhÄllning & specialer!

100 SEK freebet

18+ | Regler & Villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
LĂ€s recension
100 SEK freebet
Svensk gigant inom betting
Specialodds pÄ film och politik
18+ | Regler & Villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

HÀmta spelkrediter hÀr!

18+ | Regler & Villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
LĂ€s recension
Regler och villkor gÀller
Ansvarsfullt spelande
18+ ÄldersgrÀns
18+ | Regler & Villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

LĂ€ttnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar