Efter någon veckas uppehåll är det idag dags för Diamond League i friidrott igen och precis som oftast numera finns det en svensk med vinstchans med i tävlingarna.

Denna gång dock inte Daniel Ståhl, som igår satte svensk rekord, utan det handlar om vår superstavhoppare Armand "Mondo" Duplantis som ikväll tävlar på det som väl får ses som hans egentliga hemmaplan, i USA.

Duplantis hoppar i Eugene ikväll

Galan i Eugene är vad som gäller och till skillnad från hur det var i Oslo när han senast tävlade är han idag inte favorit. Han är idag inte ens i närheten av att vara favorit enligt oddsen, och med andra ord är oddset plötsligt jätteintressant.

Duplantis Eugene

Tävlingen i Oslo blev mycket jämnare än förväntat och därför har oddsen tajtat till sig till den här gången. Dessutom tillkommer här Chris Nilsen som slog Duplantis i collegemästerskapen nyligen. Inte bara Nilsen dock. Mannen som hoppat det högsta stavhoppet någonsin, om än inomhus, Renaud Lavillenie som inte fanns med i Oslo, är nu med. 

Det är några om budet, men får Duplantis bara sin teknik att fungera ska det finnas alla chanser.

Oddsen ovan är hämtade som oftast är först ute med odds på friidrottstävlingar. Om man ännu inte är kund där kan man med fördel bli det via oss här på Betting.se och då få en grymt fin bonus. Sätter man in 100 kronor får man hela 600 kronor att spela för.

Få en kanonbonus hos Mr Green och spela Mondo här!

Vinn 2250 kronor på Duplantis med bara en satsad hundring

Den vågade sätter hela sexhundringen på Duplantis och kan då senare ikväll öppna sitt konto och hitta hela 2250 kronor där. Med bara hundra kronor av egna pengar satsade alltså. En kanonchans, tål att provas.

Galan ses i TV4 på bästa kvällstid här i Sverige. Klockan 21:25 drar allt igång.