Ett lag ska upp till SHL och det lär därför vara mycket känslor när semifinalserien nu drar igång. Det är Timrå IK som ställs mot Västerviks IK samtidigt som BIK Karlskoga och IF Björklöven gör upp i en rafflande duell. Räkna med att det blir en rejält spännande match mellan två lag som mer än gärna vill upp till högstaserien. Dock är Timrå stora favoriter att nå SHL och allt annat vore överraskande än för grundserievinnaren att spela i SHL nästa säsong. Men större skrällar har skett och först ska semifinalerna avgöras. Först därefter vet vi vilka som är ett steg närmare miljonerna i SHL.

Odds: Västerviks IK - Timrå IK

    9/4, 19:00 

1x2 Högsta odds Spelbolag
Västerviks IK 3,65
Oavgjort 4,40
Timrå IK 1,82

Det blev som vi tippade vinst senast för Västervik på hemmaplan och de gick upp till 1-2 i matcher. Västervik spelar ikväll hemma för andra gången i rad och med tanke på hur de sett ut de senaste matcherna, förutom att de vann utan några större problem senast hemma med 4-1 gav de även Timrå en riktigt tuff match i matchen innan dess då det stod lika efter fulltid och Timrå tvingades att på hemmaplan avgöra i övertid. 

Jämför och hitta alltid bästa odds på matchen i vårat matchcenter!

Speltips: Västerviks IK - Timrå IK

Speltips: Med tanke på de senaste matchernas resultat är Västervik det hetaste laget och har bättre form. Tippar att de även ikväll vinner hemma. 

TILL UNIBET

IF Björklöven - BIK Karlskoga

    8/4, 19:00  

1x2 Högsta odds Spelbolag
IF Björklöven 1,65
Oavgjort 5,10
BIK Karlskoga 4,00

Spännade semifinalserie när Björklöven gick upp till 1-1 i matcher senast med 2-5 vinsten på bortaplan. Kvällens match spelas då i Umeå. Det är Björklöven som ser piggast ut efter att de i senaste mötet siffermässigt spelade ut Karlskoga på deras egen bakgård, men även i den första semifinalen vägrade de ge vika då de tvingade hemmalaget till en lång och svettig övertid, som de slutligen förlorade. Men efter de två första matcherna är det laget från Norrland som helt klart ser bäst ut.

I januari under grundserien var senaste gången lagen möttes i Umeå och den gången vann Karlskoga med 0-1, men det är något helt annat som står på spel den här gången och Björklöven är ett historiskt sett mer erfaret slutspelslag.

Speltips: IF Björklöven - BIK Karlskoga 

Speltips: Vi tippar att Björklöven tar den andra raka segern i matchserien.  

TILL UNIBET