Ett lag ska upp till SHL och det lär därför vara mycket känslor när semifinalserien nu drar igång. Det är Timrå IK som ställs mot Västerviks IK samtidigt som BIK Karlskoga och IF Björklöven gör upp i en rafflande duell. Räkna med att det blir en rejält spännande match mellan två lag som mer än gärna vill upp till högstaserien. Dock är Timrå stora favoriter att nå SHL och allt annat vore överraskande än för grundserievinnaren att spela i SHL nästa säsong. Men större skrällar har skett och först ska semifinalerna avgöras. Först därefter vet vi vilka som är ett steg närmare miljonerna i SHL.

Missa inte våra speltips och rekar på ishockey här!

Odds: Västerviks IK - Timrå IK

13/4, 19:00

1x2 Högsta odds Spelbolag
Västerviks IK 3,45
Oavgjort 4,45
Timrå IK 1,86

Efter att Västervik på bortaplan i senaste matchen vann med 1-3 innebar det att de utjämnade matchserien något till 3-2. Ikväll spelas matchen på hemmais för Västervik och de har all chans att ta serien till 3-3. Men vinner Timrå är de vidare. Med tanke på hur jämnt det varit i de tidigare matcherna och vad som står på spel tippar vi på att kvällens match kommer bli otroligt jämn, vilket senaste mötet var i Västervik när Timrå vann.

Jämför och hitta alltid bästa odds på matchen i vårat matchcenter!

Speltips: Västerviks IK - Timrå IK

Speltips: Timrå är så nära avancemang och hade det mer eller mindre i sin hand i senaste matchen när de kunde avgjort på hemmaplan. Nu blev det inte så. Men vi tippar att de fixar oavgjort efter fulltid i match nummer sex. 

TILL UNIBET

BIK Karlskoga - IF Björklöven 

16/4, 19:00

1x2  Högsta odds Spelbolag
BIK Karlskoga 2,67
Oavgjort 4,30
IF Björklöven 2,25

Jämför och hitta alltid bästa odds på matchen i vårat matchcenter!

Sista semifinalen mellan Karlskoga – Björklöven spelas ikväll. Det är nu eller aldrig som gäller om vilka som ska möta Timrå i finalen. Vann senaste mötet gjorde Karlskoga med hela 1-5 i Umeå. Anledningen till att de gick av planen som segrare var för att de förvaltade sina chanser i powerplay då de gjorde sina tre första mål i numerärt överläge. Björklöven reducerade till 2-1 genom Karl Johansson efter att Thorell i Karlskoga hade skjutit in kvällens andra, närmare än så kom inte hemmalaget.

Men Karlskoga har till skillnad mot Björklöven inte tagit två segrar i rad i matchserien och tippar att Umeå-laget inte kommer att upprepa samma misstag ikväll med att dra på sig lika många utvisningar eftersom att de nu vet hur kostsamt det kan bli. Dessutom har de tagit övertygande segrar mot kvällens hemmalag betydligt fler gånger under semifinalens gång. Då Karlskoga oftast fått kämpa sig till sina, förutom i förra mötet. Tippar på att Björklöven visar den rutin de besitter i avgörande matcher här och vinner.

Speltips: BIK Karlskoga  - IF Björklöven

Speltips: Vi tippar att Björklöven vinner ikväll.

TILL UNIBET