En fantastisk fotbollslördag har passerat men som tur är fortsätter även söndagen med stormatcher och ögongodis för alla fotbollsälskare!

Arsenal – Tottenham | Avspark 13.00

Premier Leagues elfte omgång fortsätter och dagens första match i den engelska högsta ligan spelas mellan Arsenal och Tottenham i ett stekhett London-derby!

Arsenal befinner sig med sina 23 inspelade poäng på en topplacering och har även chansen att erövra förstaplatsen vid eventuell vinst idag.

Tottenham har 20 poäng och endast 3 poäng färre än Gunners. En stormatch väntar och vi kommer med säkerhet att få se en fantastisk kamp på Emirates Stadium! Frågan är bara ifall Arsenal kan vinna och haka på i den absoluta toppen eller ifall Tottenham kniper bortapoängen och tar klivet upp i tabellen?


Arsenal har 12 segrar på de 14 senaste matcherna och befinner sig i en makalöst bra form! Senast besegrade man Ludogorets med 2 – 3 i Champions League efter ett sent avgörande där Özil stod för en kandidat till årets mål! Senast laget förlorade var mot Liverpool i Premier Leagues första omgång och sedan dess har laget imponerat stort!

Tottenham däremot befinner sig i en jobbig period. Efter en fin start på säsongen har laget nu inte vunnit på de 6 senaste matcherna och senast förlorade man 0 – 1 i Champions League mot Leverkusen på White Hart Lane.

Ser vi till formen och egenskap av hemmaplan så är oddsen på Arsenal-seger väldigt intressanta hos Expekt*!

Arsenal – 1.92 | Oavgjort – 3.40 | Tottenham – 4.10

Spela på derbyt hos Expekt!