Vi inväntar en spännande kväll av svensk toppfotboll. På spelschemat finner vi tre matcher från Allsvenskan och ytterligare två från Superettan. Ligorna börjar dra ihop sig och efter att lagen spelat dessa matcher återstår endast sju matcher i Allsvenskan 2016 och sex matcher i Superettan 2016. Kan Malmö haka på mästarna Norrköping i toppen eller kommer vi få en tidig mästare i år? Häng med!

IFK Göteborg – Örebro SK | Avspark 19.00


Göteborg har en match mindre men 10 poäng upp till AIK på 3:e platsen. Nu tar laget emot Örebro SK som vi finner en placering nedanför och endast med en poäng mindre. Matchen spelas på Gamla Ullevi och här är IFK starka! Göteborg har dock en svag form i ryggen och endast en seger på de tre senaste ligamatcherna. Ser vi istället till Head-2-Head statistiken så har Göteborg vunnit 5 av de 6 senaste drabbningarna mot ÖSK. Värt att notera att det allra senaste mötet var också den som ÖSK vann med 3 – 2 på Behrn Arena.

Örebro har två raka kryss i Allsvenskan och senast hemma mot Sundsvall. Inte heller någon vidare form men vi kan vänta oss en hetlevrad drabbning i jakt på de viktiga poängen och kanske sista chansen att haka på i hopp om en Europaplats. MrRingo ger dig fina odds på rakt spel!

Göteborg – 1.66 | Oavgjort – 4.20 | Örebro – 5.20


Hammarby IF – BK Häcken | Avspark 19.00


Hammarby har inte förlorat en match i Allsvenskan sedan slutet av juli, istället har laget vunnit 5 och kryss 3 av sina 8 senaste. En imponerande facit från supporterfavoriten som trots det endast befinner sig på en 10:e plats i tabellen. Ikväll är det dags för ett hemmamöte mot Häcken som med 3 poäng fler befinner sig på en 7:e plats. De gulsvarta från Göteborg har två raka kryss och senast i Göteborgsderbyt mot IFK där laget starkt hämtade upp 0 – 2 underläge. Inte mycket att spela för ikväll men ändå en kamp om placeringar och för Hammarbys del även en kamp om att verkligen försäkra sig en allsvensk plats kommande säsong. Favoriter är Hammarby i egenskap av hemmaborg och en fin form. MrRingo ger dig följande odds!

Hammarby – 2.26 | Oavgjort – 3.60 | Häcken – 3.10

Malmö FF – IF Elfsborg | Avspark 19.00


Kvällens hetaste möte utspelas på Swedbank Stadion i Sverige allra sydligaste delar. Det handlar om tabelltvåan Malmös jakt på SM-titeln och Elfsborgs försök att nå en bättre tabellplacering. Klart viktigare match för MFF som vid vinst kommer ligga två poäng bakom Norrköping. Vid poäng tapp ger man istället Norrköping en ypperlig chans till en andra raka SM-titel. MFF är givetvis favoriter ikväll och bör kunna vinna en så pass viktiga match precis som alla resterande matcher kommer vara för de ljusblåa. 1.64 i odds på hemmaseger lockar till spel!

Malmö – 1.64 | Oavgjort – 4.25 |Elfsborg – 5.40

Kvällens matcher i Superettan

19.00Åtvidabergs FFvsSyrianska FC(1) 2.02 (X) 3.25 (2) 3.55
19.00Degerfors IFvsHalmstads BK(1) 3.45 (X) 3.20 (2) 2.08

MrRingo ger dig just nu 100% upp till 1000 kr i bonus så se till att ta del av det fina erbjudandet!

Spela hos MrRingo!