Lägger du ner otaliga timmar varje vecka på att hitta de bästa speltipsen? I en djungel av speltips-sajter gäller det att kunna hitta spelen med bäst värde och bäst motivering, ingen enkel uppgift med tanke på det stora utbudet som finns. Lösningen på detta problem? En videoblogg vid namnet Speltips med Mattias som är det senaste tillskottet hos Betting.se där du får alla de bästa speltipsen serverade till dig på silverfat. I bloggen går Mattias igenom de tyngsta och mest träffsäkra speltipsen ifrån de mest skickliga rekarna hos Betting.se.Vem är denna Mattias då och hur kom han upp med idéen om att starta projektet med en videoblogg? Tanken med hela projektet var från en början att leverera de bästa speltipsen från Sveriges tips-experter till alla er spelare. På så sätt slipper ni ödsla tid och kraft på att söka runt bland otaliga speltips-sajter. På senare tid har Mattias valt att även lägga upp videos med sina egna speltips, ett välkomnat inslag då han själv har ett stort och brett kunnande om just fotboll och speltips. Tidigare har man kunnat följa Mattias när han presenterade de bästa speltipsen ifrån sidor som Mr.Bet, Tipsmedoss och Bettingstugan, och att han nu väljer att samarbeta med Betting.se är en vinst både för er spelare och oss.

Hos Betting.se kommer han att gå igenom några utav våra rekares bästa speltips. Istället för att du själv ska sitta och läsa igenom alla förhandsanalyser med mera så får du nu allt serverat till dig i videoform. Perfekt under en lördagsförmiddag innan helgens omgång av europeisk toppfotboll drar igång.

Genom att följa Mattias både via Betting.se, men också via hans egna Youtube-kanal så är du garanterad de bästa speltipsen varje vecka. Prenumerera på hans kanal för att få en notis varje gång ett nytt avsnitt av videobloggen finns tillgängligt och glöm inte att hålla utkik här på Betting.se för hans senaste spelrekommendationer.

 

Se det senaste klippet nedan: