Helgen närmar sig sitt slut men ännu har vi toppfotboll kvar att njuta av. Ikväll finner vi bland annat matcher från England, Italien, Spanien och Frankrike på spelschemat. Nu avslutar vi helgen med ännu mer tid i TV-soffan, häng med!

AC Milan – Udinese | Avspark 15.00

Milan har inlett säsongen med en vinst och en förlust, inga konstigheter där för nutidens AC Milan. Istället överraskar de elva mål som gjorts på dessa två matcher. 5 mål och 6 insläppta på 2 matcher för storklubben. Nu spelar man mot ett Udinese som även de har en seger och en förlust i bagaget inför denna drabbning. Att vi får se mål i denna match är ett väldigt troligt scenario. Frågan är bara hur många och vilka lag som står för målen. Läs mer om matchen och speltipset här!

AC Milan över 1.5 mål – 1.80
AC Milan – 1.66 | Oavgjort – 4.00 | Udinese – 5.00

Swansea – Chelsea | Avspark 17.00

Den enda Premier League matchen som spelas ikväll är den mellan Swansea och pånyttfödda Chelsea. De blåa från London har tagit maximala 9 poäng på sina tre inledande matcher och befinner sig med den statistiken på en andra plats i tabellen. Laget gästar nu 14:e placerade Swansea som vunnit en match och åkt på två förluster så här långt. Chelsea med Conte vid sidlinjen är favoriter till seger och med spel på bortaplan finner vi fina odds på Chelsea seger hos Bet365*.

Swansea – 5.75 | Oavgjort – 4.00 | Chelsea – 1.66

Nice – Marseille | Avspark 20.45

Dags för säsongens första ”Derby de la Mediterranée” när OGC Nice tar emot Marseille på Allianz Riviera. För första gången på många är franska ligan återigen spännande mycket tack var Zlatans avsked till PSG. Paris-klubben ser denna säsong inte ut att kunna dominera likt de senaste säsongerna och istället öppnar det upp för övriga lag i serien. Här möts två lag som mycket väl kan vara med i toppen när tabellen summeras 2017. OGC Nice som tappat förra säsongens storstjärna Ben Arfa till PSG har istället värvat in mittbacken Dante och Mario Balotelli som hoppas få en nystart likt Ben Arfa på Franska rivieran. Förra säsongen tog laget en 4:e plats och laget tar ikväll emot Marseille som säsongen endast slutade på en 13:e plats, långt under förväntan.

I år har Nice inlett med två segrar och ett kryss samtidigt som Marseille har tagit en vinst, ett kryss och en förlust. Nice är givetvis det starkare laget i dagsläget men ett derby är svårspelat och vad som helst kan hända när matchen drar igång 20.45. Bet365* ger dig marknadens bästa odds på matchen och inte minst på hemmaseger.

OGC Nice – 2.37 | Oavgjort – 3.20 | Marseille – 3.20
Bet365* levererar en komplett sportsbook med massvis av spelalternativ och till marknadens absolut bästa odds.

Spela hos Bet365!