Svenbet är ett relativt nytt spelbolag på marknaden, men sin korta tid på marknaden till trots så visar man verkligen vart skåpet ska stå genom att erbjuda en uppfriskande och lättnavigerad hemsida, riktigt bra odds och en klockren livebetting - För att nämna några saker. Och som ny kund kan du få en generös bonus - Nämligen 100% upp till 1000 SEK. WOW!

Få 100% upp till 1000 SEK hos SvenBet 

  • Ett riktigt lovande, nytt spelbolag
  • Stort utbud av sporter

Hämta din bonus här

Massor att spela på

Hos SvenBet finns det massor att spela på. Gillar du fotboll och ishockey så kommer du inte bli besviken. Man täcker nämligen alla stora event men även mindre guldkorn. Men även om du inte är ett dugg intresserad av någon av de större sporterna så kommer du med allra största sannolikhet att bli nöjd hos SvenBet.

Man erbjuder nämligen också en rad andra sporter att spela på. Det är väldigt kul att du även kan hitta E-sport hos SvenBet, ett fenomen som ökar kraftigt i popularitet.

Livebettingen hos Svenbet erbjuder ett informativt och väl fungerande gränssnitt. Du får all nödvändig information om matchen och dess mest aktuella händelser som hörnor, skottt på mål och anfall och kan med trygghet placera de spel du känner har störst chans att gå in.

Tydlig och överskådlig hemsida

För att vara ärlig så är hemsidan en fröjd att besöka. Genom att vara tydlig och överskådlig hjälper den dig att få ut det mesta av din vistelse hos SvenBet. Att hitta matcher och event att spela på är busenkelt tack vare sökfältet och hur bra hemsidan är organiserad.

Även supporten är en fröjd att använda tack vare hur enkel den är att komma åt. Genom livechatten får du enkelt hjälp med dina problem och bekymmer. 

Funkar på alla enheter

SvenBet fungerar klockrent på mobila enheter eftersom att hemsidan är mobilanpassad. Du kan alltså använda SvenBet på din surfplatta eller mobiltelefon om du befinner dig någonstans utan tillgång till en dator.

Testa SvenBet idag - Få en superbonus!

Ta och testa SvenBet idag. Som ny kund får du en bonus på 100% upp till 1000 SEK - Perfekt för dig som vill testa på detta lovande spelbolag.
SvenBet erbjuder något för alla. Bra betting, bra odds, hjälpsam support och en lättnavigerad hemsida. 

Få 100% upp till 1000 SEK hos SvenBet 

  • Ett riktigt lovande, nytt spelbolag
  • Stort utbud av sporter

Hämta din bonus här