När nästan all idrott stängt ned står Bandyfinalen och Big Brother kvar. LeoVegas* har uppdaterat sina TV-odds och lagt till H2H på deltagarna i Big Brother.

Självklart går vi på Betting igenom oddsen och duellerna på vem som går längst av de två deltagarna.

Odds H2H på Big Brother 2020

Oddsen finns hos LeoVegas* och gäller vem som avancerar längst i programmet. Det är alltså inte vem som åker ut först (i fall någon kommer tillbaka).

Victoria Klöfver Rama vs Amilia Stapelfeldt

Intressant kamp det här såtillvida att det är på det ovanliga viset att deltagaren som varit kortast tid i Big Brother-huset är favorit.

Amilia var med från första början, och har egentligen inte gjort bort sig. Kanske lite vresig ibland, inte särskilt publikfriande, men inte alls illa omtyckt av de andra deltagarna. Det har flutit på ganska bra för henne hittills, men kanske att hon samtidigt inte hittat de där stora fansen framför tv-skärmarna. Oavsett var man tittar finns det en annan deltagare som folk tycker mer om och det kommer bli ett problem för Amilia när det handlar om att vinna. När det handlar om att inte bli utröstad däremot, då kan hennes position faktiskt vara riktigt bra.

Victoria kom in ett par veckor efter de andra men etablerade sig i huset fruktansvärt snabbt genom att komma in med bra energi utan att på något sätt vara jobbig. Hon har efter hand kommit närmare vissa, längre från andra, men det känns ändå som att hon balanserar sig ganska bra inne i huset. Hon har etablerat sig som en stark deltagare vilket är ovanligt om man inte är inne från början.

Victoria klar favorit mot Amilia enligt oddsen? Frågan är om det är särskilt väl underbyggt. Värdet kan nog ligga på Amilia.

Vem går längst i Big Brother?
Victoria Klöfver Rama 1.55
Amilia Stapelfeldt 2.30

Lennie Hansson vs Martin Forstén

Är det i själva verket samma person detta? Det är det ju inte, men de slåss nog om lite samma röster. 

Ungefär lika gamla, båda två har antagligen utseendet med sig enligt de flesta, och ingen av dem sticker ut alltför mycket ur mängden. De är inte de två största profilerna i Big Brother 2020 och det är svårt att se att någon av dem ska kunna vinna.

Ganska jämna odds, så vem väljer man?

Lennie är ändå den som det händer klart mest runt. Han är påhittig och lite energisk på ett helt annat sätt än Martin som kanske är väl sävlig och möjligen tråkig för tittarnas smak. 

Lennie ska nog vara lite större favorit än han är enligt oddsen.

Vem går längst i Big Brother?
Lennie Hansson 1.75
Martin Forstén 1.95

Daniel Glasman vs Julia Löfgren

Tittar man på vinnaroddsen i Big Brother 2020 är Glasman en av de absoluta favoriterna, Julia är det inte alls, och att Glasman inte är större favorit än han är här kan betraktas som lite knepigt.

Glasman hänger också ihop med Sami som förväntas vara favoriten till att vinna Big Brother i år och det kan vara en fördel. När han hamnar i knipa kan Samis fans mycket väl hjälpa kvar Glasman i huset i omröstningarna.

Det som ytterligare talar för Glasman här är att Julia längtar hem och ut ur huset. Det gör inte Glasman. Julia pratar dagligen om hur mycket hon saknar sin hund och till slut kan det mycket väl bli för mycket för henne att hantera och att hon därmed lämnar huset självmant. Då blir det en mycket enkel väg för Glasman att vinna den här matchen till högt odds.

Vem går längst i Big Brother?
Daniel Glasman 1.75
Julia Löfgren 1.95

Sami Jakobsson vs... resten?

Varför har då Sami blivit så stor favorit?

Han har nog faktiskt det jämnaste humöret man någonsin sett i Big Brother. Han är precis lagom glad hela tiden och det märks att han hittat sitt kall här i livet. Han skulle nog gärna stanna i Big Brother-huset för evigt om han fick chansen vad det verkar och det smittar av sig på tittarna. Man vill se deltagare som har det bra i huset.

Hans medverkan i Lyxfällan är känd och därmed likaså hans skulder i det verkliga livet. När det till slut kommer till röstning lär det spela in, att tittarna känner att han behöver vinstpengarna på en miljon kronor mer än någon annan. 

Sami är också den som totalt sett är bäst kompis med samtliga i huset. Han har inga fiender och han har också några riktigt nära vänner som kommer skydda honom.

Samis favoritodds pendlar lite upp och ner och kan därmed inte anges. Klicka nedan för att se det dagsaktuella oddset.

Vinnarodds på Big Brother 2020

Att vinna Big Brother 2020
Sami Jakobsson Se här
Daniel Glasman 5.00
Julia Löfgren 10.0
Lennie Hansson 12.0
Amilia Stapelfeldt 17.0
Se odds på de andra deltagarna här >>

Oddstabellen senast uppdaterad fredag 20 mars.

Jämför gärna oddsbonusar och hitta bra spelbolag här på sajten.

100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet

50% upp till 500 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Höga limiteringsgränser
Ute med odds tidigt
Bra sportprodukt
18+ | Regler och villkor gäller

Betting med bra odds
Full statistik under spelet
Smidigaste sajten?