Med en match kvar lever Grupp E i allra högsta grad. Polen har kopplat ett litet grepp om direktplatsen men har Danmark hack i häl. Bakom danskarna ligger Montenegro som fortfarande har chans på playoff. I kväll spelar Polen hemma mot Montenegro samtidigt som Danmark möter ett avsågat Rumänien. Betting.se ger dig förutsättningarna inför den gastkramande avslutningen. 

 

Tabellen 

Grupp E

Polen 

Playoff-platsen är definitivt säkrad, nu återstår det att se om man lyckas knipa direktplatsen. I kväll möter man alltså Montenegro hemma på Nationalstadion i Warszawa. Förra mötet lagen emellan slutade med bortaseger för Polen med 2-1. Som framgår av tabellen är Polen det målgladaste laget i gruppen och på hemmaplan har man tagit full pott. Tar Polen minst en poäng här är man helt klara för VM. Det kan gå vägen även vid förlust, förutsatt att Danmark förlorar. 

Danmark

Åge Hareide har verkligen fått fart på Danmark efter en ganska svag start. På de senaste sex matcherna har Danmark alltså fem segrar och en oavgjord. Vid seger är man definitivt klara för åtminstone playoff, men det kan som sagt räcka hela vägen till direktplats om Polen förlorar sin match. Med tanke på Danmarks form, i kombination med att Rumänien inte har något att spela för, så bör det bli en komfortabel hemmaseger. 

Montenegro

Chansen finns fortfarande för Montenegro! Men de har absolut ingenting i egna händer. Förutsättningarna är svåra: Montenegro når playoff vid seger mot Polen samtidigt som Danmark förlorar (helst med stora siffror) mot Rumänien. 

Spela på VM-kvalet hos Expekt*. Har du inte registrerat dig ännu får du en välkomstbonus på 100 % upp till 2000 kronor.