Grammy Awards blir den 65:e i ordningen och hålls den 5:e februari på Crypto.com Arena i Los Angeles. Det blir en gala som kommer domineras av de kvinnliga artisterna som haft ett fantastiskt år och är överrepresenterande bland normeringarna. Odds finns tillgängliga på flera av utmärkelserna där det i första hand ser ut att bli en uppgörelse mellan Adele och Beyonce om vem som tar hem flest utmärkelser. De båda har nämligen lägst odds på Grammy Awards. Adele är favorit att plocka hem "Record of the year" medan Beyonce är odds favorit att vinna "Album of the year". Sen är frågan om ABBA kan utmana? De är faktiskt nominerade till bland annat årets album och årets låt.

Odds Grammy Awards: Bästa nya artist

Artist Högsta odds Spelbolag
Latto 1,50
Anitta 5,00
Maneskin 7,50
Muni Long 9,00
Omar Apollo 11,00
Wet Leg 11,00
Molly Tuttle 18,00
Samara Joy 21,00
Tobe Nwigwe 26,00
Domi & JD Beck 34,00

Speltips Grammy Awards: Bästa nya artist

Det är inget snack om att Alyssa Michelle Stephens, även kallad Latto, är storfavorit att bli utsedd till årests bästa nya artist. Hennes Gramma Award odds är nämligen så pass lågt som 1,50. Det betyder att spelbolagen menar att hon har 66% chans att vinna den här utmärkelsen. Slog igenom i The Rap Game och släppte 2021 dundersuccén Big Energy. Under 2022 gav hon ut bland annat It´s Givin och For the Night som både gick hem ute i de amerikanska stugorna.
 
Frågan är om någon kan utmana? Den som har näst lägst Grammy Award odds är Anitta som med din sensuella stil kan få vem som helst på fall. 

Vi tror att det är jämnare mellan Latto och Anitta än vad somliga andra tror. Helt klart värt att lägga en slant på drottningen av Rio.

 

TILL UNIBET

Odds Grammy Awards: Årets album

Skiva (artist) Högsta odds Spelbolag
Renaissance(Beyonce) 1,85
30 (Adele) 4,00
Harry´s House (Harry Styles) 4,50
Mr Morale & The Big Steppers 15,00
Un Verano Sin Ti (Bad Bunny) 21,00
Voyage (ABBA) 26,00
In These Silent Days (Brandi Carlile) 31,00
Special (Lizzo) 34,00
Good Morning Gorgeous (Mary J) 51,00
Music of the Spheres (coldplay) 51,00

Speltips Grammy Awards: Årets album

När oddsen släpptes var Beyonces album Renaissance storfavorit att ta hem Årets ablum men oddsen ändradet snabbt till Adeles fördel men nu är det återigen Beyonce som har lägst odds på Grammy Awards: Årets Album. Beyonce är faktiskt nominerad till nio olika utmärkelser i år vilket gör att hon ligger delad etta bland artister med flest nomineringar i Grammys histoira. Natuligtvis är det maken Jay-Z hon delar förstaplatsen med.  
 
Vad har ABBA för chanser att ta hem årets album då? Inte jättestora om du kollar på oddsen på Grammy Awards. Och ska vi vara ärliga är Voyage ett av de svagare albumen som ABBA släppt. Tyvärr.  
 
Det här blir i vanlig ordning en uppgörelse mellan Adele och Beyonce. Vi tror på Beyonce här. 
 

TILL UNIBET

Odds Grammy Awards: Årets låt

Speltips Grammy Awards: Årets låt

Efter Harry Styles dras repet. Detta blir en uppgörelse mellan Adele, Taylor Swift och Harry Styles. Adele med Easy on Me är oddsfavorit att vinna Grammy Awards: Bästa sång. Men tittar man på antal spelningar på youtube är det Harry Styles med As It Was som leder överlägset med 418 miljoner visningar. Favoriten Adele har 222 miljoner visningar med låten Easy On Me och andrahandsfavoriten 82 miljoner visningar på sin mest populära video med låten All Too Well.

På Spotify är det dock lite omvända siffror: Easy On Me har över en miljard lyssningar, medan Taylor Swift ”bara” har 100 miljoner lyssningar. Men det mest anmärkningsvärda är att ”As It Was” med Harry Styles har hela 1,5 miljarder lyssningar.

Vi väljer att lyssna på publiken och rekommenderar ett spel på Harry Styles här.

 

TILL UNIBET

Vill du spela hos ett annat spelbolag än Unibet*? Här hittar du en lista över alla svenska bettingsidor.

Odds Grammy Awards: Record of the year

Låt (artist) Högsta odds Spelbolag
Easy on Me (Adele) 1,80
As It Was (Harry Styles) 3,25
Break my Soul (Beyonce) 7,50
About Damn Time (Lizzo) 15,00
Bad Habit (Steve Lacy) 15,00
Dont Shut me Down (ABBA) 21,00
You and Me on the Rock (Brandi) 21,00
The Heart Part 5 (Kendirck Lamar) 26,00
Good Morning Gorgeous (Mary J) 51,00
Woman (Doja Cat) 51,00

Speltips Grammy Awards: Record of the Year

Året bjöd på massor av hits och även i denna kategori är det kvinnornas år. Adele är återigen favorit med hiten "Easy on Me" som gått varm under året. Alla bidrag ovan är givetvis aktuella för priset men vinnaren av denna statyett brukar gå till en låt som påverkat på flera plan än bara i högtalarna. 
 
Just detta går att applicera på ”As It Was” av Harry Styles. Låten har dels spelats frekvent på radiostationerna och hos streamingtjänsterna. Vi tror återigen att det står mellan Adele och Harry Styles - och återigen rekommenderar vi att spela på underdogen. 
 
Harry Styles har god chans att skrälla till oddse 3,25.

TILL UNIBET

Vill du läsa mer? Här hittar du alla våra aktuella rekar!