Visst kan man spela på 1X2 och slutresultat, men det finns många andra typer av specialspel som kan vara roliga att testa - och som dessutom kan ge riktigt bra odds!

I sin oddsmeny under kategorin "Godbitar" har Betsson satt samman en rad specialspel inför söndagens allsvenska omgång.

Gå till Betsson och hitta dina favoritspel

Hur många kan näta för Malmö?

Den första godbiten hittar vi i mötet mellan Falkenberg och Malmö FF. Det är sannerligen botten mot toppen, där Falkenberg är i behov av varje poäng de kan finna för att inte redan cementera sig i botten.

Malmö å sin sida verkar ha fått igång maskineriet. Marcus Antonsson skuggar täten i skytteligan men behöver hjälp av lagkamraterna här för att Betssons specialspel ska ha chans att gå in. Kan MFF hitta tre olika målskyttar?

Anytime Goalscorer odds, Falkenbergs FF - Malmö FF, Sön 5 maj 2019 at 15:00

Specialspel på Linus Hallenius och Paulinho

GIF Sundsvall åker ned till Göteborg och Hisingen för att ta sig an BK Häcken på Bravida Arena. Två herrar som pytsat in några baljor under säsongen sätter Betsson samman i det här specialspelet.

Linus Hallenius leder skytteligan på sex mål och Paulinho har hittills gjort fyra. Tar någon klivet mot skytteligasegern på söndag?

Anytime Goalscorer odds, Häcken - GIF Sundsvall, Sön 5 maj 2019 at 15:00

Tidigt mål av Hammarby mot drömmotståndaren Örebro?

Fram med matchprotokollen, för det här spelet kan nog vara lite intressant. Hammarby tar bussen till Örebro för att hämta hem tre poäng och haka på i toppstriden. Närkelaget å sin sida är inga man städar av hur som helst, men oddset på Hammarby verkar sjunka allt mer, vilket då talar för stockholmarna.

Örebro har inte lyckats få med sig en endaste poäng mot Hammarby på de två senaste säsongerna. Oavsett hur matchen slutar så räcker det med ett tidigt mål för att det här spelet ska hitta hem.

1X2 odds, Örebro - Hammarby, Sön 5 maj 2019 at 17:30

Örebro

Lika

Hammarby