Det är fredag, det är dags att plocka fram dagens bästa spel, och såhär har vi i redaktionen tänkt oss det idag. 

Ont om idrott just nu. Det är lite torka så här mitt i sommaren. Vi väntar på att de stora ligorna i fotboll ska dra igång, bland annat. Men som tur är sover aldrig tennisen och med tanke på hur vår tennisexpert levererar här på betting.se går det inte precis någon nöd på oss.

Tennis idag igen

Idag plockar vi den här dubbelmatchen där expert Thorstensson säger sig ha hittat ett bra värde. Kanske inte den största matchen, men vi i redaktionen väljer inte ut matcher som dagens bästa spel för att vi vill titta på dem. Vi vill vinna, vilket redan syns och kommer fortsätta synas på siffrorna. 

Dagens Bästa spel

Högst odds på matchen finns hos det mycket spännande spelbolaget Interwetten som det senaste året satsat hårt på att etablera sig i Sverige. Svensk licens givetvis. Alla spelbolag som vi rekommenderar har svensk licens och har även gått igenom våra tuffa kontroller så man ska kunna lita på dem. 

Otroligt fin bonus dessutom hos Interwetten som utan tvekan är värda att prova om man ännu inte gjort det. 100% bonus upp till 1000 kronor den här veckan. 

En möjlighet till en fin start kanske? Sätt in 1000 kronor, få 2000 kronor att spela för, spela dagens bästa spel, och ha sen 3700 kronor på kontot att leka med under helgen.

100% upp till 1000 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Höga odds
smidig hemsida
18+, regler och villkor gäller