Med endast tre matcher kvar att spela av EM 2016 så är det hög tid att kolla över dina sista spel för detta mästerskap. På Expekt* kan du nu ta del av en sportbonus på 100 kronor om du spelar live på de båda semifinalerna. Portugal – Wales samt Tyskland – Frankrike är det som gäller, vilka två lag ska stå som finallag den 10:e juli på anrika Stade de France? Kika in på Expekt* nu för de senaste spelen!

100 kronor att spela för

För att bli berättigad till 100 kronor i sportbonus behöver du endast lägga två stycken livespel, ett på vardera semifinal i EM. Insatsen måste vara på minst 100 kronor och oddset 1.50 eller högre. Sätt igång redan ikväll när Cristiano Ronaldo och Gareth Bale leder ut sina lag för den första utav två semifinaler. Lägg ett spel till samma värde imorgon när Tyskland och Frankrike möts och du kommer att belönas med 100 kronor lagom till finalen den 10:e juli.

Wales mot final i första EM-slutspelet?

Vem trodde att lilla Wales skulle stå som ett utav fyra lag kvar när EM ska avgöras? Vi var nog inte många men sanningen är nu den att finalen endast ligger en match bort för Gareth Bale och de walesiska spelarna. Enda hindret som kvarstår är ett svårspelat Portugal, som för övrigt inte vunnit en match så här långt i EM under 90 minuter. Ska man lyckas bryta den trenden ikväll eller ska Wales fortsätta på sin osannolika framgångssaga? Oddsen talar för portugisisk seger, vad tror du? Spela hos Expekt*!
Portugal                               2.20
Oavgjort                              3.00
Wales                                   3.80
 

Spela här!