Vi ska till VM! Efter en bragdinsats, hemma som borta så står det klart att Italien missar sitt första VM sedan 1958 och att Sverige ska spendera sommaren 2018 i Ryssland. Glädjeruset har knappt hunnit lägga sig och man kan fortfarande inte riktigt greppa vad det är vårt svenska landslag med Janne Andersson i spetsen har ställt till med. 

Irland eller Danmark till VM 2018

Ett europeiskt lag återstår som ska in till mästerskapet nästa sommar, Irland eller Danmark. 0-0 slutade första mötet på Parken efter dansk dominans. Irland spelade precis så som man gjort under hela kvalet, backade hem djupt och låg disciplinerat i sina positioner under hela matchen. Det irländska laget sprudlar inte av kvaliteter, något man också är fullt medvetna om. Ett misstag mot ett betydligt skickligare Danmark och drömmen om VM kan vara över. 

Det kommer vara ett fullsatt Aviva Stadium under tisdagskvällen. Trycket kommer vara stort både på de irländska och danska spelarna. Matchbilden lär se ut som den gjorde för en knapp vecka sedan med ett Danmark som trillar boll mot ett lågt stående Irland. Ett mål för Danmark och man kommer med största sannolikhet ta klivit in till sommarens VM, svårt att se hur ett begränsat Irland ska kunna hämta upp ett underläge. 

Oddsen på 1X2 är något tight satta inför matchen och då det är svårt att förutspå något resultat låter vi bli den marknaden, för tillfället. Istället kollar vi mot hörnspelen och då Danmark kommer att äga mestadels av bollen sålänge man inte får in ett tidigt ledningsmål så tror jag man har chansen att skapa en del hörnsparkar. 

Asian Handicap Hörnor FT - Danmark -0.5 @1.83

Asian Handicap Hörnor 1:a halvlek - Danmark -0.25 @1.74

 

1500 kronor bonus hos Royrichie - Endast hos Betting.se

Oddsen ifrån dagens spel hittar vi hos Royrichie där Betting.se just nu kan erbjuda en exklusiv bonus för alla er som väljer att skapa ett konto idag via vår länk. Istället för 1000 kronor i bonus på din första insättning så får du nu hela 1500 kronor extra att spela för!