Många Londonlag i farten i Premier League där frågan är hur Sarri hanterar den bångstyrige målvakten Kepa och den alltmer vikande formen. I de latinska länderna väntar tre cupkamper med El Clásico som den största behållningen. Skottar och nederländare rundar av detta trevliga tips. Vi går för guld och jackpotten på fyra millar!

Spelstopp: 20.44

1. Arsenal - Bournemouth 1

Norra London är startpunkten och här möts ett urstarkt hemmalag och ett synnerligen svagt bortalag. The Gunners är uppe i sju raka triumfer på Emirates, och hemmagräset visade sig bli räddningen även i Europa League mot Bate Borisov. Stark av Emerys mannar. Hade serien bara spelats på bortaplan skulle mittenlaget Bournemouth vara indraget i streckstriden och burväktaren Asmir Begovic skulle vara en av Premier Leagues mest släpphänta. The Cherries har inte bortasegrat sedan oktober, och Arsenals senaste hemmanederlag i ligan kom i augusti. Alcatraz-etta!

2. Chelsea - Tottenham 2

Chelsea må ha förlorat ligacupfinalen men det var burväktaren Kepa som stal showen genom att vägra lyda Maurizio Sarri och kliva av banan i förlängningens  slutskede. Frågan är om och hur italienaren återtar kontrollen över omklädningsrummet. Spurs har varit stabila i ligaspelet under en månads tid fram till nederlaget mot Burnley (1-2) i lördags. Dock är Pochettinos mannar bara sex poäng efter serieledande Liverpool och känner att hoppet fortfarande lever. Gästerna har ett litet mentalt övertag men då Dier och Dele Alli saknas bör vi ta höjd för det via X2 på Stamford Bridge!

3. Liverpool - Watford 2

Nästa stop är Anfield där värdarna går igenom en av säsongens svårare perioder. Endast en seger på de senaste fyra omgångarna i Premier League och 0-0 efter en slätstruken insats hemma mot Bayern München i Champions League. I det mållösa mötet på Old Trafford fick Roberto Firmino bytas ut efter skada, det är osäkert om brassen kommer till spel mot Watford. Gästernas formkurva pekar i motsatt riktning med två segrar, där 5-1 mot Cardiff gav självförtroende. Spanjoren Gerard Deulofeu stod då för ett hattrick och en assist. Honom får Pools försvarare se upp med. För att vinna måste LFC göra en helgjuten insats, vilket i nuläget är svårt. Stort värde på skrälltvåan som kompletteras med kryss på stora system!

4. Manchester City - West Ham 1

Peps nybakade ligacupmästare har onekligen vind i seglen nu efter bortaseger i Champions League, tjogvis med mål framåt och ett Liverpool som nu bara är en ynka pinne bort. Gabriel Jesus spelade inte på Wembley i söndags, men kan göra comeback här. West Ham tog sin första trepoängare på över en månad när nästjumbon Fulham besegrades efter en stressig inledande halvtimme i underläge. Pellegrinis vinröda gäng har ett par viktiga pjäser på skadelistan som nyförvärven Balbuena och Yarmolenko. De ljusblå är Europas kanske bästa lag just nu, och då blir det inte poäng för besökarna. Smäll in ettan!

5. Crystal Palace - Manchester United 1

Palace har trots en del skador lyckats gå obesegrade de senaste fyra kamperna, och med 4-1 i Leicester i lördags minskar pressen något på The Eagles. En som verkligt lyft sig är ivorianen Wilfried Zaha med tre mål på två omgångar. Roy Hodgson börjar skörda frukterna av sitt arbete. 0-0 på Old Trafford mot Liverpool var ok men lite besvikna var Uniteds hemmafans allt att The Reds fick styra spelet. Ett spel som gått lite i stå med borttappade poäng just hemma. Hur är det med formen egentligen? Kvaliteten i truppen är och förblir emellertid hög. Utgå från överraskningsettan och fyll på efter storleken på plånboken.

6. Southampton - Fulham 1

Den sista bataljen på engelsk mark för denna gång går av stapeln på sydkusten mellan två lag som kämpar för livet. The Saints form är vikande, men skadelistan är i varje fall ganska kort. Southampton gjorde en hyfsad vinter i fjol och lyckades rädda kontraktet. Favorit i repris? Claudio Ranieri drömmer sig nog tillbaka till Leicesters glansdagar nu när hans Fulham nästan är avsågade i botten. Att på elva omgångar ta in åtta poäng är mycket, och om The Cottagers fortsätter att släppa in allt kommer det inte gå. Med inlånade stjärnan Schürrle tveksam blir det inte lättare. Fulham är för dåliga och räcker inte till här. 1X är ett bra val.

7. Real Madrid - Barcelona 2

1-1 slutade det första semifinalmötet lagen emellan i början av februari. Det kungliga Madrid återhämtade sig snabbt efter 1-2-debaclet mot Girona genom ta tre poäng mot Levante (2-1) efter mål av Benzema och Bale. Llorente som skadade sig i det första cupmötet hinner inte bli spelklar här. 50 hattrick hittills i karriären har den lille magikern Messi nu samlat på sig efter tre mål på Sevilla senast. Argentinarens 1-1-mål i Andalusien är en kandidat till årets mål och tål att ses ett par gånger om. Barca är något vassare men tack vare hemmafördelen blir det en kamp in i det sista här, vi trycker in alla tecken direkt!

8. Fiorentina - Atalanta 2

Semifinal i italienska cupen och det väntas bli taktiskt värre då returmötet spelas om två månader. Värdarna tog sig hit efter ofattbara 7-1 mot Roma för en månad sedan, och har därefter spelat fem ligamatcher utan nederlag. Sevillalånet Muriel har börjat 2019 bra och honom får gästerna se upp med. Atalantas väg hit gick via 2-0 i Cagliari och därefter ruggigt starka 3-0 på dominanten Juventus. Bergamaskerna är som bekant starka hemma, men till och med lite vassare borta. Poäng har bärgats i både Milano och Rom så de blåsvarta är ingen lätt nöt att knäcka. Viola har inte hemmaslagit besökarna på över tre år, därmed utgår vi från tvåan och fyller på med tecken.

9. Lyon - Caen X

Coupe de France är den enda buckla som är kvar att vinna för Lyon, realistiskt sett. I Champions League krävs ett litet mirakel i Barcelona för att gå vidare, och i Ligue 1 sprang PSG iväg nästan innan serien startade. Hemma på Groupama Stadium är värdarna som brukligt ett starkt gäng, men har ibland klantat till det. 0-2 mot Rennes och kryss mot lag som Reims och Nantes är mindre bra. Gästande Caen har det tufft i serien men börjar sakta men säkert närma sig en trepoängare. Senast mot Toulouse var SMC bara sekunder från att vinna, innan målvakten Brice Samba fick ge sig i den 91:a matchminuten. 1-1 blev slutresultat och formen är på väg upp. Chanskrysset bjuder på urbra värde, vi spikar det på mindre system.

10. Feyenoord - Ajax 1

Klassiskt möte på De Kuip mellan Nederländernas två största städer och publiklag. Serieledarna PSV hade för någon månad sedan byggt en ganska stor poängbuffert till tvåan Ajax, men denna är nästan helt uppäten då endast två poäng skiljer. I föregående omgång fick “Gudasönerna” hjälp av Feyenoord då Rotterdamlaget klarade 1-1 i Eindhoven. Det var de rödvitrandigas första bortapoäng på tre omgångar, tur då är att de är seriens näst bästa hemmalag med ett nederlag och resten segrar. Besökarna från Amsterdam har 10-1 på de senaste två kamperna med tre mål av serben Dusan Tadic. Argentinaren Nicolás Tagliafico är dock fortsatt frånvarande på grund av skada. Ettan sätts i förstaläget och kompletteras med tvåa då lagen ogärna kryssar.

11. Hearts - Celtic 2

Edinburgh-laget Hearts har två raka hemmamatcher med poängtapp mot bottenlagen Livingston (0-0) och St. Mirren (1-1). Inklämd mellan dessa kom en mycket sen 1-2-förlust borta mot Motherwell, formen är således inget vidare. Efter att avslutat 2018 med 0-1 mot ärkerivalen Rangers har Celtic radat upp segermatcher och leder inför omgång 28 serien med åtta poäng. Stortalangen Odsonne Édouard nätar i varannan kamp och kanske köps han tillbaka av PSG. Värdarna saknar erfarne försvararen Michael Smith på grund av lårskada och unge mittfältaren Demetri Mitchell efter meniskproblem. Gästerna må vara en gnutta överstreckade, men ska ändå vinna komfortabelt här. Trolig tvåa.

12. St Johnstone - Hibernian 1

Här väntar ett mittenmöte i Perth. Gästande Hibs kommer med sex poäng av sex möjliga, dock mot svaga Dundee och Hamilton. Reading-lånet Marc McNulty har inlett comebacken i sitt hemland bra med tre baljor på fyra kamper, hur det blir mot svårare motstånd återstår att se. McDiarmid Park är St Johnstones hemmabana, och med två förluster på raken kan formen verka osäker, men då topplag kommit på besök är resultaten väntade. Mot ett Hibernian på samma poäng är det en annan femma. Jämnt enligt streckningen, men känslan är att hemmalaget är på väg uppåt formmässigt. Vi stensätter ettan till låg procent!

13. Kilmarnock - Motherwell 2

Sista paret ut är ett omaka sådant med bra tabellplacering med svag form på det ena, och bra form men svag tabellplacering på det andra. Kilmarnock är inför omgången fyra poäng bakom trean Aberdeen, men de blåvitrandiga har bara två poäng på fem kamper. Många insläppta mål och inte ens rutinerade försvararen Gary Dicker har kunnat göra ordentligt motstånd efter nyår. 1-4 på Celtic Park i söndags var ingen hit för Motherwell, dock hade de gulröda dessförinnan sex raka fullpoängare och formen får väl ses som ganska intakt. Carl McHugh åkte på en huvudskada och hjärnskakning i Glasgow och uteblir här. Formen avgör, spika tvåan!

Kassaskåpet! - Man City

The Citizens har inte gått mållösa i ligaspelet sedan oktober, och har nätat 21 gånger på sju seriekamper 2019. Londonlaget har inte slagit något topp 6-lag på bortagräs denna säsong. Nya poäng till de regerande mästarna!

Varningen! - Watford

Gryende form på Elton Johns favoritklubb och med en liten, liten chans kvar att nå Europaspel har The Hornets allt att vinna på att gå för seger. Liverpool börjar drabbas av tidigt guldfrossa, Watford tar förhoppningsvis chansen!

96 rader

1. Arsenal - Bournemouth 1

2. Chelsea - Tottenham X2

3. Liverpool - Watford 2

4. Man City - West Ham 1

5. Crystal P - Man United 1X

6. Southampton - Fulham 1X

7. R.Madrid - Barcelona 1X2

8. Fiorentina - Atalanta X2

9. Lyon - Caen X

10. Feyenoord - Ajax 12

11. Hearts - Celtic 2

12. St Johnstone - Hibernian 1

13. Kilmarnock - Motherwell 2

864 rader

1. Arsenal - Bournemouth 1

2. Chelsea - Tottenham X2

3. Liverpool - Watford X2

4. Man City - West Ham 1

5. Crystal P - Man United 1X2

6. Southampton - Fulham 1X

7. R.Madrid - Barcelona 1X2

8. Fiorentina - Atalanta 1X2

9. Lyon - Caen 1X

10. Feyenoord - Ajax 12

11. Hearts - Celtic 2

12. St Johnstone - Hibernian 1

13. Kilmarnock - Motherwell 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100