Det är ett magiskt Europatips som dukas ut under onsdagen. Premier League, Serie A, La Liga och Ligue 1 kör alla mitt i veckan-omgång och då är det bara att lapa i sig härligheterna. Vi inleder med ett högoktanigt Merseyside-derby från Goodison Park!

Spelstopp: 20:29

1. Everton - Liverpool 2

Everton befinner sig i ett becksvart mörker där ingenting studsar deras väg. The Toffees är utan trepoängare under de senaste två månaderna och det ansatta truppläget ser inte att ljusna nämnvärt inför derbyt mot Liverpool. Framför allt saknas målkungen Calvert-Lewin brutalt mycket i de främre leden. Liverpools offensiv går det däremot ingen nöd på. Southampton asfalterades på Anfield i lördags (4-0) och känslan är att Klopps mannar själva bestämmer hur stora deras segersiffror ska bli. De rödklädda vinner slaget om Merseyside. Tvåa.

2. Aston Villa - Manchester City 2

Steven Gerrard har fått en pangstart på sitt äventyr i Aston Villa. Två raka segrar och fyra gjorda mål är inte illa pinkat från Klopps framtida ersättare. Spelmässigt har Villa inte slagit oss med häpnad, men under onsdagen slipper Gerrard och company åtminstone att föra matchbilden. Den sysslan sköter Manchester City, vars 2-1-seger mot West Ham var en 90 minuter lång utrullning, mer än gärna. De ljusblå ska ses med rejält favoritskap även på Villa Park, men en brasklapp ska samtidigt skjutas in för att offensiven kan sakna namn som Foden, De Bruyne och Grealish. Krysset får gärna sällskapa tvåan. 

3. Southampton - Leicester 1

Southampton hade som väntat inte en suck mot Liverpool. 0-4 i brakan var väntade siffror på Anfield, men det är inte på en av Premier Leagues mest svårspelade arenor som Helgonen ska ta sina poäng. Hemma mot Leicester råder större poängchans. De rödvita har tagit sju poäng på sina tre senaste hemmamatcher och då Rävarna ser ut att få klara sig utan Tielemans tappar mittfältet välbehövlig stadga. Rodgers adepter ståtar med två raka segrar alla kategorier, men defensivt finns enorma hål att utnyttja hos gästerna. Till trevlig procent spikar vi att Southampton lyckas med uppgiften. Etta.

4. Watford - Chelsea 2

Chelsea dominerade matchbilden mot Manchester United, men skärpan framför mål fanns inte där för dagen. Chilwell, Kanté och Kovacic ser fortsatt ut att saknas inför derbyt mot Watford, men det råder ändå inget tu tal om att de blåklädda går in som rejäla favoriter på Vicarage Road. Watford har bitvis lyft sig sedan Ranieris intåg, men defensivt ser det inget vidare ut för The Hornets. Tvåan är en högst trolig spik, men vi kan samtidigt inte låta varenda jättefavorit stå på egna ben. Plocka med krysset och göm er bakom soffan. 

5. Wolverhampton - Burnley X

Burnleys söndagsmatch mot Tottenham snöade in, något en endast skjort-klädd Sean Dyche hade svårt att förstå. The Ginger Mourinhos manskap tilläts ändå välbehövlig vila och med friska ben ska The Clarets inte underskattas på Molineux. Wolverhampton bjuder på väldigt lite i båda riktningar av planen, men när ettan valsar upp en bra bit över 50 procent är det läge att dra öronen åt sig. Några övermän är inte Vargarna och Burnley vann faktiskt fjolårets motsvarande möte med hela 4-0. Till fint värde utesluts inte en favorit i repris. Alla tecken. 

6. West Ham - Brighton 2

West Ham har reagerat negativt efter den meriterande 3-2-segern mot Liverpool. Två raka förluster lyder facit i ligan sedan dess och bara 1-2 i brakan mot Manchester City var smickrande siffror för Moyes och company. Det blir inte heller enkelt att vända på steken när Brighton gästar The Big Smoke. Fiskmåsarna stod för en klassisk Brighton-insats mot Leeds - seger i underliggande statistik men poängtapp på plan. Kan Potters manskap komma upp i samma nivå här ska de ändå räknas tidigt. Detta anser vi vara jämnare än vad både streck och odds tycker. Perfekt läge att plocka bort favoriten således. X2 spelas. 

7. Genoa - Milan 2

Det har inte varit mycket zlatanering från Milan på sistone. Två raka torsk och sju insläppta mål i Serie A innebär att stadsrivalen Inter flåsar lejonet och hans kompanjoner i nacken. Giroud, Rebic och Romagnoli är alla avbräck inför drabbningen med Genoa, en match Milan ska kunna gå segrande ur trots rådande formdipp. Shevchenkos lirare har bara en seger på 14 försök och saknar bland andra givna anfallaren Destro. Utan honom bärgar värdarna inte tre poäng. X2 räcker för grön bock. 

8. Sassuolo - Napoli 2

Maurizio Sarri åkte med sina fimpar och sitt Lazio till Neapel för att ställas mot kedjerökarens gamla Napoli, en afton Sarri helst vill glömma. Serieledarna fimpade Lazio fullständigt när bland andra Mertens och Insigne hade stor show i 4-0-segern. Maradona ler från ovan när han ser sitt hjärtelag spela fotboll för dagen och borta mot ett givmilt Sassuolo pekar mycket på ytterligare en triumf. De grönsvarta tog en tung trepoängare mot Milan, men det ska också sägas att Sassarna hjälptes av både självmål och utvisning på Milan-spelare. Elva mot elva blir det torsk mot stövelns bästa lag. Spikad tvåa till trevlig procent. 

9. Real Madrid - Athletic Bilbao X

Gjorde Benzema och Vinícius Júnior mål i helgen? Ja. Såg Real Madrid spelmässigt bra ut? Inte särskilt. Såväl frågor som svar har genomsyrat Marängernas första tredjedel av säsongen. Serieledningen säger mycket om värdarnas höga kapacitet, men det går inte att ständigt förlita sig på individuella prestationer. Förr eller senare kommer en reaktion och vi tror att det kan vara dags när Athletic Bilbao står på andra sidan. Baskerna inledde detta kalenderår med att betvinga just Real Madrid i Supercupen och de rödvitas organisation ska kunna räcka långt så länge ovan nämnd stjärnduo hålls i schack. Gott om spelvärde i österled innebär samtliga tecken. 

10. Lyon - Reims 1

Bortsett PSG är det oerhört jämnt i toppen av Ligue 1. Lyon har hittat formen efter en knackig start där fyra segrar på de fem senaste tävlingsmatcherna skvallrar om toppform hos Les Gones. Paquetá, Dembélé och Ekambi är bara tre av många potentiella matchvinnare hos ett av ligans allra bästa hemmalag. Reims har bara vunnit en bortamatch av åtta möjliga och det ska till något extra för att gästerna inte ska åka hem tomhänta från Groupama Stadium. Så länge ettan håller sig under 75 procent kan den gott stå på egna ben.  

11. Nantes - Marseille 2

Efter den snöpliga Europa League-förlusten mot Galatasaray svarade Marseille upp på bästa sätt i ligaspelet. 1-0 mot Troyes var en behaglig åktur för Sampaoli och hans adepter. Lyckas argentinaren sätta sitt försvar lika bra under onsdagen som senast finns god segerchans mot Nantes. Med det sagt är Les Olympiens sällan att lita på. I motgång tenderar gästerna att klappa igenom och Nantes är inga duvungar hemma i Pays de la Loire. Nio gjorda mål på de fyra senaste matcherna i egen borg vittnar om detta. Tvåan först, den lågt streckade ettan sedan. 

12. PSG - Nice X

PSG toppar tabellen tolv poäng före Rennes och väldigt mycket pekar på att värdarna redan avgjort ligan. Champions League-drömmarna fick däremot en rejäl törn när Neymar tvingades utgå i 3-1-segern mot St. Etienne. Brassen gör Verratti, Wijnaldum och Herrera sällskap i rehabstugan, avbräck som gör att vi blickar mot garderingar när Nice kommer på visit. Pågarna från rivieran finns med i toppstriden och med två raka segrar på resande tass är formen utanför hemtrakterna god. Christophe Galtier vet vad som krävs för att lägga PSG på rygg efter fjolårets ligaguld med Lille. Vi gillar skrälläget och på större bongar föredras hela spannet.

13. Rennes - Lille 1

Rennes är otvivelaktigt den största överraskningen i årets Ligue 1. Att Kongo-Kims gamla lag skulle parkera in på silverplats efter 15 omgångar var det få som trodde. Bruno Génésio har fått ihop Les Rennais på ett bra sätt där lirare som Terrier, Sulemana och Laborde alla stuckit ut. Det kan de göra även när Lille gästar Roazhon Park. De regerande mästarna är inte på samma nivå som i fjol även om formen sett bättre ut mot slutet. Här slår Les Dogues ur underläge och till 45 procent är ettan en fin spik.

Singelstrecket! - Liverpool

Liverpool spelar fotboll på högsta nivå just nu. Det gör inte Everton vars tuffa skadeläge blir kostsamt i derbyt. Tvåan är en spik att luta sig mot.

Kupongrensaren! - Athletic Bilbao

Real Madrid har tagit fler poäng än vad de varit förtjänta av och Marängerna kan inte räddas av individuella prestationer gång efter annan. Bilbao kan absolut ordna poäng i huvudstaden.

96 rader

1. Everton - Liverpool 2

2. Aston Villa - Man City 2

3. Southamp. - Leicester 1

4. Watford - Chelsea x2

5. Wolves - Burnley 1x2

6. West Ham - Brighton x2

7. Genoa - Milan x2

8. Sassuolo - Napoli 2

9. Real Madrid - A.Bilbao x2

10. Lyon - Reims 1

11. Nantes - Marseille 2

12. PSG - Nice 1x

13. Rennes - Lille 1

864 rader

1. Everton - Liverpool 2

2. Aston Villa - Man City x2

3. Southamp. - Leicester 1

4. Watford - Chelsea x2

5. Wolves - Burnley 1x2

6. West Ham - Brighton x2

7. Genoa - Milan x2

8. Sassuolo - Napoli 2

9. Real Madrid - A.Bilbao 1x2

10. Lyon - Reims 1

11. Nantes - Marseille 12

12. PSG - Nice 1x2

13. Rennes - Lille 1

I samarbete med Svenska Spel* Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100