Betfair har plockat fram ett enastående erbjudande inför onsdagens Champions League-match mellan Sporting Lissabon och FC Barcelona. Som ny kund hos Betfair får du fyra gånger pengarna på hemmaseger. Skynda att fynda!

Så aktiverar du oddsboosten

  1. Bli medlem hos Betfair via denna länk

  2. Använd koden ZFBM51

  3. Placera ett spel värt minst 100 kr på Barcelona mot Sporting

Vid seger för Barcelona måste du att använda pengarna på ett spel med över 1.20 i odds.

Formstarkt hemmalag men Barcelona är jättefavoriter

Portugisiska Sporting Lissabon har öppnat säsongen på ett imponerande vis. Laget ligger för närvarande tvåa i tabellen bakom FC Porto efter sju spelade matcher. I Champions League tog man en viktig seger mot Olympiakos borta med 3-2.

Sporting har ett till stora delar nytt lag om man jämför med förra säsongens upplaga. Lagkaptenen, tillika Portugals landslagsspelare Adrien Silva, lämnade till slut klubben på transferfönstrets sista dag för Leicester. Men övergången, eller snarare papprerna, lämnades in 14 sekunder för sent, vilket innebär att mittfältaren inte är registrerad för klubben. Därmed tvingas han vänta till januari innan han får göra debut i Premier League. I Adrien Silva försvann Sportings kanske viktigaste kugge och han kommer definitivt saknas i kväll. En annan som blir saknad är Nelson Semedo, nu i motståndarlaget Barcelona.

Portugiserna har dock fyllt på med en del kända namn som exempelvis Seydou Doumbia, Fabio Coentrao, Bruno Fernandes och Jérémy Mathieu (från Barcelona). Så att det finns både kvalité och rutin i laget, det är råder det ingen tvekan om.

FC Barcelona har inlett säsongen briljant och har vunnit samtliga matcher i La Liga och Champions League. En bättre start än så kan knappast nye tränaren Ernesto Valverde begära. Extra nöjd lär han säkert vara över det faktum att Real Madrid ligger hela sju poäng efter i ligan.

Profilvärvningen Ousmane Dembélé, som plockades in för lite över en miljard kronor i somras, åkte på en skada som håller honom borta från spel till januari. Det är ett problem för Barcelona, men samtidigt är det ingenting som kommer få avgörande betydelse, för laget är tillräckligt bra ändå. I övrigt saknas Arda Turan och Rafinha matchen på grund av skadebekymmer.

En som däremot kommer till spel är brassestjärnan Paulinho som, till mångas förvåning, verkar visa sig vara en bra värvning. Många minns honom från tiden i Tottenham där han floppade, men det är ändå en brasiliansk landslagsman vi talar om och det har han visat på planen.

Oddsen på Barcelona varierar mellan 1.30 - 1.40 på de flesta bettingsidor, så därför är det inget annat än ett kap att Betfair erbjuder 4.00.

Avspark är 20.45 på onsdag och matchen visas på TV3 sport eller Viaplay.