Inför söndagens Copa del Rey-final erbjuder BetFair ett svårslaget erbjudande till sina nya kunder. Barcelona spelar mot Deportivo Alaves som slutade nia i årets Primera Division. Copa-finalen spelas på Vicente Calderon-stadion i Madrid.

La Liga avslutades förra helgen, och inför den sista omgången krävdes det att Real Madrid skulle förlora mot Malaga samtidigt som Barcelona skulle vinna mot Eibar för att katalonerna skulle ha en chans att vinna ligan. Men spänningen uteblev då Real tog ledningen tidigt, samtidigt som Barca hamnade i underläge när Eibar gjorde både 1 och 2-0 på Camp Nou. Barcelona kunde vända matchen till 4-2, men det hjälpte föga då Real vann kontrollerat med 2-0.

Behöver titeln

Nu ska Messi med vänner ladda om för att plocka hem Copa del Rey, efter en annars rätt medioker säsong för att vara Barca. Man vann den spanska supercupen i augusti, men att "förlora" ligan och åka ut i kvarten i Champions League  efter att blivit nollade mot Juventus svider givetvis.

Finalmotståndare är Deportivo Alaves som hamnade på en niondeplats i La Liga. Under de två mötena i ligan blev det en delad pott då det blev en vinst och förlust för båda lagen. Barcelona vann den senaste matchen mot Alaves som spelades i februari med hela 6-0 borta. Men under hösten blev det en förvånande förlust hemma på Camp Nou när Alaves gästade. Siffrorna då skrevs till 1-2.

Till finalen kommer båda lagen med en skaplig form. Barca har sex raka vinster medan Alaves är obesegrade i sju matcher varav tre är kryss.

Luis Suárez är avstängd och likaså Sergio Roberto.

BetFair har boostat oddset på Barcelona-vinsten till hela 4 gånger pengarna för nya kunder, maxinsats 100 kr. Du hittar erbjudandet här!