I nästa vecka kommer kvalet till EM 2020 att vara avgjort och Sverige står inför två måstematcher mot Malta och Spanien. Enligt oddsen är herrlandslaget fortfarande favorit att knipa direktplatsen till EM, även om Rumänien och Norge fortfarande är reella hot.

Missa inte vår genomgång av odds på EM 2020!

Malta på bortaplan i den näst sista matchen i EM-kvalet ska förstås inte vara några problem. Seger där och Blågult är fortfarande i förarsätet att ta direktplatsen till EM.

Tuffare blir det på tisdag mot Spanien, samtidigt som Rumänien och Norge möts i Bukarest.

– Oddset på att Sverige tar sig till EM via kvalet står i 1.40, att jämföra med Norges 5.50 och Rumäniens 4.50. Rumänien har på papperet det bästa utgångsläget, så det är ett riktigt getingbo. Romantikern i mig hoppas lite på att Riccardo Gagliolo får spela hjälterollen, kanske kan han bli avgörande till slut, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Riccardo Gagliolo kan göra premiär under Sveriges avslutande EM-kval

Riccardo Gagliolo, född och uppvuxen i Italien, blev Janne Anderssons överraskning inför landslagssamlingen.

Ett spel på att Parmas försvarare får göra landslagsdebut mot Malta eller Spanien står i oddset 2.90. Att Gagliolo skulle få plats i startelvan mot Spanien, samtidigt som lagkapten Andreas Granqvist sitter på bänken, spelas till oddset 7.50, och att han skulle göra mål mot antingen Malta eller Spanien ger 21.00 gånger pengarna.

Tar sig Sverige till slut till mästerskapet är det eventuellt med Riccardo Gagliolo i truppen, där en mästerskapsdebut för mittbacken har oddset 6.00.

Bli kund hos Unibet – Bra startbonus här!

Unibets odds på kvalet till EM 2020

Vinnare av Grupp F (topp 2)

Spanien 1.01 (-)
Sverige 18.00 (1.40) 
Norge 51.00 (5.50)
Rumänien 51.00 (4.50)
Malta - (1001)

Riccardo Gagliolo att göra debut mot Malta eller Spanien

Ja 2.90
Nej 1.36

Riccardo Gagliolo att göra mål mot Malta eller Spanien

Ja 21.00

Riccardo Gagliolo att ersätta Andreas Granqvist i startelvan mot Spanien

Ja 7.50
Nej 1.06

Riccardo Gagliolo att vara en del av EM-truppen 2020

Ja 6.00
Nej 1.10

Här hittar du alla speltips på allt från fotboll och hockey till tennis och basket. Du kan också jämföra oddsbonusar samt se vilka spelbolag som har svensk licens.