Det är semifinal i VM i damfotboll ikväll. Sverige ska försöka ta sig till final och därmed ge sig chansen att för första gången vinna ett VM. I vägen står Holland, ett lag som Sverige ska ha en bra chans mot. 

Tittar man till oddsen så ser det högt ut på Sverige och med hjälp av en bonus kan vinsten på Sverige ikväll bli väldigt trevlig, inte bara känslormässigt utan även ekonomiskt.

Sverige spelas just nu till 3 gånger pengarna. Kanske att det är förhållandevis många som inte spelar på damfotboll normalt sett, och varför inte då ta bort lite av den egna risken när man ger sig på något man inte är så van vid?

Med andra ord, man kan plocka en bonus för att få lite extra att spela för utan att ha så stor risk av egna pengar.

Yobetit är inget nytt spelbolag på något sätt. De är etablerade och har funnits i många år, men de har börjat synas mer på sistone och har just nu en otroligt fin bonus. 

Om man sätter in 1000 kronor får men hela 1500 kronor i bonus och har således direkt 2500 kronor att spela för. 2500 kronor på att Sverige vinner ikväll förvandlas vid svensk vinst till 7500 kronor på kontot senare ikväll, och det med bara en egen tusing investerad. En kanonchans att få upp saldot på spelbolagskontot rejält alltså.