Ännu en toppliga ska dra igång och denna gång handlar det om spanska La Liga. Det är ligan som dominerar europeisk fotboll och det är ligan där Real Madrid, Barcelona och på senare år Atlético Madrid har befäst sin status som landets giganter.

Förra säsongen knep Barcelona ligatiteln, en poäng före Real Madrid på andraplatsen följt av just Atlético Madrid. Kommande säsong kan vi med stor sannolikhet vänta oss en ligasegrare bland dessa tre lag. Ska det bli Real Madrid eller Atlético Madrid som återtar tronen som bäst i Spanien eller kommer Barcelona försvara titeln? – Ikväll sätter ligan igång och denna helg kommer många frågor att besvaras.

Malaga – Osasuna | Avspark 20.45


Förra säsongen tog Málaga en 8:e plats i La Liga och missade därmed Europaspel med endast två placeringar. Med 48 inspelade poäng stod de för en klart godkänd säsong och ikväll premiärspelar laget mot nykomlingarna men välbekanta Osasuna som med en 6:e plats och kvalspel i Segunda Division tog sig tillbaka till Spaniens finaste fotbollsscen.

Det blir inte enklaste av starter för Osasuna som gästar Málaga på bortaplan och klara favoriter finner vi i hemmalaget som bara ska segra. Osasuna är enligt spelbolagen tippade till nedflyttning och ikväll får vi se ifall laget kan motbevisa oddsen.

Malaga – 1.67 | Oavgjort – 3.40 | Osasuna – 6.00

Dep. La Coruna – Eibar | Avspark 22.00


Förra säsongens 15:e placerade Deportivo La Coruna tar i premiären emot Eibar som tog en 14:e plats i La Liga förra säsongen. En spännande match att vänta där två likvärdiga lag gör upp om poäng som kan visa sig vara värdefulla när tabellen summeras i maj 2017.

Deportivo är på pappret ett snäppet vassare lag en Eibar och på hemmaplan finner vi Deportivo La Coruna att segra till oddset 2.10 hos William Hill.

Deportivo La Coruna – 2.10 | Oavgjort – 3.10 | Eibar – 3.80

Oddsen på segrare av La Liga 2016/2017


Barcelona – 1.73

Real Madrid – 2.40

Atlético Madrid – 11.00

Malaga – 501.00

Deportivo La Coruna – 751.00

Eibar – 1001.00

Osasuna – 1501.00

How William Hill finner du de bästa oddsen på marknaden på otaligt många spelalternativ. För fler odds på kvällens matcher och den kompletta oddslistan på La Liga segrare, klicka dig in hos William Hill.

Spela på La Liga hos William Hill!