Den svenska fotbollssäsongen lider mot sitt slut och kvarstår gör endast kvalspel till respektive ligor. Imorgon kväll handlar det om kvalspel till Superettan 2017! Vilket lag ska ta steget upp i den absoluta eliten och vilket lag ryker ner till Division 1? Häng med!

Vasalunds IF – Syrianska FC | Avspark 19.00

På Skytteholms IP tar Vasalund emot Syrianska från Södertälje i en intressant drabbning där en plats i Superettan står på spel.

Tack vare en andraplats i Division 1 norra så spikade Pascal Simpson och hans manskap denna kvalplats. Solna-laget tog 60 poäng som resultat av 18 segrar, 6 oavgjorda och endast 2 förluster under hela seriespelet. En riktigt stark insats där dock Brommapojkarna med 3 poäng fler ändå lyckades knipa första- och direktplatsen.


Nu är det istället kval som gäller och för motståndet står Syrianska FC som stått för en svag säsongsinsats i Superettan 2016. Laget missade säker mark med endast en poäng och 32 inspelade poäng placerade syrianerna på en 13:e plats vilket innebär kval för fortsatt spel i Sveriges näst högsta division! I Division 1 blev Vasalund seriens bästa hemmalag med tolv vinster, ett kryss och inga förluster på Skytteholms IP! Nu är frågan ifall laget även imorgon lyckas bibehålla den fina sviten? Folkeautomaten ger fina odds på matchen!

Vasalund – 3.00 | Oavgjort – 3.40 | Syrianska FC – 2.20


Spela på kvalet hos Folkeautomaten!