Det är måndag och vi befinner oss i en hektisk period av fotbollsmatchande för Europas topplag. Men ikväll är det vila för de allra största och istället vänder vi blickarna mot Bravida Arena för ett toppmöte i Allsvenskan.

BK Häcken – IFK Göteborg | Avspark 19.00

BK Häcken finner vi på en åttondeplats i årets upplaga av Allsvenskan. Laget har inspelat 31 poäng och befinner sig på säker mark men med låga chanser till topplaceringarna. Däremot har gästerna fortfarande en liten chans på Europaplatsen efter 35 inspelade poäng, 8 färre än trean AIK men en match mindre spelad.

Studerar vi lagen Head-2-Head finner vi Göteborg seger i de senaste fem matcherna och senast Häcken segrade mot Göteborg var år 2011. Inte heller mycket talar för Häcken seger ikväll när laget gästas av IFK. Dock ska det noteras att IFK förlorat två av sina tre senaste ligamatcher även om den senaste var mot topplaget Malmö FF.

Statistiken talar för Göteborg men oddsen talar emot. Hos NordicBet* är Häcken favoriter ikväll till oddset 2.40 – Frågan är bara om de gulsvarta verkligen kan bryta den dystra sviten?

BK Häcken – 2.40 | Oavgjort – 3.50 | IFK Göteborg – 2.85


Hos NordicBet* finner du spel på Allsvenskan och hela vägen ner till division 5 i Sverige. Ett perfekt val för dig som vill spela på svensk fotboll. Just nu får du dessutom 100% upp till 1000 kr!

Spela på svensk fotboll hos NordicBet!