Under helgen påbörjades omgång 10 i La Liga och i topp finner vi Real Madrid följt av Barcelona och Atlético Madrid. Nu vänder vi istället blicken mot de nedre regionerna av tabellen och Estadio Riazor där Deportivo La Coruna - Valencia avslutar omgång tio!

Deportivo La Coruna – Valencia | Avspark 20.45

Det är sett till tabellen ett bottenmöte som ska utspelas på Riazor men ett möte som ska ta Valencia upp på mittenplaceringarna och längre fram ännu högre upp i tabellen.

Deportivo finner vi på 18:e platsen med 8 inspelade poäng vilket just nu innebär nedflyttningsplats. Laget har bara vunnit 2 av sina 9 inledande matcher. I övrigt har laget 2 kryss och hela 5 förluster vilket inte är ett bra facit.

Kvällens bortalag inledde seriespelet riktigt svagt med 4 raka förluster, därefter har laget rest sig och vunnit 3 av sina 5 senaste matcher. De två senaste förlusterna har kommit mot urstarka Atlético Madrid och Barcelona vilket inte är konstigt med tanke på att vi även finner dessa två lag i toppen av La Liga!


Studerar vi lagen ”Head-2-Head” finner vi två raka kryss och dessförinnan var det Valencia som tog en trepoängare mot Deportivo i mars år 2015. Det är i liknande matcher som vi finner de höga oddsen och Valencia som ryckt upp sig på slutet ger fina odds hos Mobilbet!

Deportivo La Coruna – 2.85 | Oavgjort – 3.20 | Valencia – 2.50

Spela på matchen hos Mobilbet!