Det finns inget bättre än när vardagarna fylls med fantastisk fotboll i form av Champions League. När Champions League kryddar de annars rätt tråkiga vardagskvällarna så känns det riktigt bra, här listar vi de bästa erbjudandena på veckans Champions League.

8.0 på Manchester United mot Valencia hos Betfair

Spelstopp tisdag 2/10 21:00

Manchester United tar emot Valencia i Champions Leagues andra gruppspelsomgång och Betfair boostar oddset på United till hela 8.0. Erbjudandet är endast tillgängligt för nya kunder hos Betfair.

United vann sin första gruppspelsomgång stabilt borta mot Young Boys med 3-0. Nu vill United bygga vidare och man ställs mot ett Valencia som inlett säsongen mycket svagt. Man förlorade inledningsmatchen i Champions League hemma mot Juventus med 0-2 trots att Juventus spelade med 10 man i över 60 minuter. I ligan har Valencia endast en seger på de första sju omgångarna och ligger på 14:e plats. Manchester United har en mycket fin hemmastatistik i Champions League och Valencia kommer få det mycket tufft på Old Trafford ikväll. United bör vinna utan några större problem och att då får 8.0 i odds istället för ursprungliga 1.50 är väldigt förmånligt. 

8.0 på Manchester United!

10.0 på Barcelona mot Tottenham hos Betfair

Spelstopp onsdag 3/10 21:00

Barcelona ställs mot Tottenham på bortaplan i ett riktigt klassmöte i Champions Leagues andra gruppspelsomgång, Betfair boostar oddset på Barcelona till 10.0 för alla nya kunder. 

Barcelona har inlett säsongen starkt och leder La Liga efter de första sju omgångarna. Sommarens värvningar av bland annat Lenglet och Malcom har visat sig vara välinvesterade och Barcelona leder även grupp B i Champions League. Tottenham stod för en ganska svag insats mot Inter i den första gruppspelsomgången i Champions League och föll ihop totalt under de sista 10 minuterna då Inter vände underläge 0-1 till seger 2-1. Mauro Icardi kvitterade för Inter i den 85:e minuten och sedan fastställde Matias Vecino slutresultatet på tilläggstid. Barcelona åker till London som favoriter, ett favoritskap som man helt klart förtjänar. Tottenham spelar fortfarande på Wembley Stadium då White Hart Lanes renovering fortfarande inte är slutförd. Man har fortfarande svårt med att känna sig hemma på Wembley Stadium och detta är något som talar i Barcelonas favör. Barcelona har egentligen 1.95 i odds att vinna mot Tottenham men med Betfairs oddsboost får du istället 10.0, mycket förmånligt!

10.0 på Barcelona!

Tippa resultat i Champions League helt gratis och vinn 500.000 kronor!

Spelstopp tisdag 2/10 21:00

Tippa slutresultat i fyra matcher i Champions League hos Unibet* och du kan vinna hela 500.000 kronor! Det är helt gratis att delta i tävlingen och allt du ska göra är ett tippa slutresultat i två matcher under tisdagen och två under onsdagen.

Matcherna som du ska tippa slutresultatet i är Bayern München-Ajax, Manchester United-Valencia, Napoli-Liverpool och slutligen Tottenham-Barcelona. Man tävlar mot andra deltagare i tävlingen och poäng räknas. För rätt slutresultat, exempelvis 3-2 eller 1-2, får du 40 poäng. För rätt matchresultat får du 10 poäng. Om du är ensam med att lyckas tippa alla fyra slutresultat vinner du hela 500.000 kronor, skulle flera deltagare lyckas med detta delas vinstsumman jämnt mellan er. 

För att delta i kampanjen går du in under Erbjudanden Unibet*, där kan du läsa alla regler och villkor som finns för tävlingen.

Vinn 500.000kr hos Unibet här!