Det hände en del i Franska Öppna igår. Franska Öppna, skiten har ju inte ens börjat än tänker kanske ni. Och jodå, ni har rätt, men ändå inte. Federer meddelade att han inte spelar turneringen för att istället gå all in på Wimbledon, för att prata bettingspråk och därmed, jodå, det hände ju något igår, särskilt om man tänker betting. Med tanke på att betting är det vi alla har i huvudet mest hela dagarna, vi kan väl ta och prata lite om oddsen kring Franska Öppna, som startar om drygt en vecka. Vi kanske dessutom hittar något spelvärt, vem vet. Häng med.


Just nu 100% bonus upp till 1400 kronor hos Bethard. Ingen dålig deal det. Inte många bolag man får det hos faktiskt. När man dessutom lägger till att Bethard har det kanske absolut bästa utbudet när det gäller tennis just nu, det är läge att starta konto där, det är det. Gör det via länken här så får ni just den där bonusen, på 1400.

Federer borta, precis när jag började tycka att det var spelvärde på honom. Han kunde precis innan sitt återbud spelas till 15 gånger pengarna. Var då rätt intressant, med tanke på att många av spelarna är ganska dåliga just nu, och att det som sagt bara är en vecka kvar. Jag tror Federer hade kunnat bli riktigt farlig.

Det som hände i oddsväg när Federer drog sig ur var att Nadal sänktes ytterligare lite i odds. Svårt att förstå sänkningen på honom senaste veckan faktiskt. I början av förra veckans mastersturnering i Madrid spelades han till runt 2.40. Nu en vecka senare nere i under 1.80, utan att det egentligen hänt så mycket. Visst, han vann rätt överlägset i Madrid, men ingenting nytt hände. Han var bra, och de andra var rätt dåliga, som det varit även tidigare under säsongen. Nadal är i nuläget absolut inte spelvärd, även om han givetvis är den överlägset mest troliga slutsegraren.

Djokovic till 5.50, det är svårt att säga att man tror att han vinner efter att ha sett honom ha problem med Bedene idag i Rom. Jag skulle inte spela på honom heller.

Murray? Det är direkt skrattretande att han står i under 10 gånger pengarna. Finns inte en möjlighet att han vinner. Det går säkert att hitta lite över 1.10 på att han inte vinner någonstans. Kan vara en ack så god investering. Jag ser verkligen inte riktigt vad som ska hända för att han ens ska komma nära.

Wawrinka då? Han borde onekligen stå i lägre odds än Murray, kapaciteten finns där, men formen är svag och runt 10 gånger känns rätt korrekt.

Thiem? Kanske, om man har som mål att längre fram i turneringen kunna köpa ut sig från sitt spel. Han var i final i Madrid och med rätt lottning kan han absolut gå till final även i Franska. Antagligen Nadal som motståndare där i så fall, och i en sån match skulle han stå i 5-7 gånger pengarna. I ett sånt läge kan man avsluta sitt spel och ändå ha tjänat bra pengar.

Var finns då värdet? Vem ska man spela på?

Jag hade kört Del Potro. Kapacitetsmässigt står han sig väldigt bra mot de andra och om han inte kommer på Nadals halva, jag tror han har en jättechans att nå final. Jag tror inte han slår Nadal, men om Nadal på något sätt skulle falla ifrån, då kan han absolut vinna. Dessutom, som med Thiem, men ännu bättre. Om Del Potro når final skulle han där inte stå i mycket mer än 5 gånger pengarna om det var Nadal på andra sidan nätet och sitter man då med 41 gånger pengarna, då är det inga större problem att lasta in pengar på Nadal så man vinner en rejäl peng oavsett utgång i finalen.

Så, en liten peng på Del Potro, det är vad jag hade gjort i nuläget gällande Franska Öppna. Ett mer än utvecklingsbart spel.