Årets stora fotbollsevenemang på den amerikanska kontinenten blir Copa América 2024, som spelas mellan den 20 juni och 14 juli. Här tar vi en närmare titt på de stora världsstjärnorna som kommer att underhålla oss när de kämpar sig till Copa América-trofén.

Spela på Copa America hos Expekt!

Vem tar hem guldmedaljerna när allt avgörs i Copa America-finalen söndagen den 14 juli på Hard Rock Stadium i Miami Gardens med 70 000 fans på läktarna?

Copa America 2024 samlar några av de största stjärnorna och talangerna, och vi har sammanställt några av de spelare som garanterat kommer att stjäla rubrikerna i sommarens mästerskap.

De bästa spelarna i Copa America 2024

Nedan listar vi de största stjärnorna till sommarens Copa America.

1. Lionel Messi - Argentina

Den största stjärnan i Copa America 2024 kommer utan tvekan att vara Lionel Messi, som ledde Argentina till triumf i Copa America 2021 och VM 2022 i Qatar.

Detta blir förmodligen den sista Copa America-turneringen för 37-årige Lionel Messi, som har spelat 180 landskamper och gjort 106 mål i den argentinska landslagströjan.

Den lille argentinske trollkarlen är redan van vid amerikanska förhållanden. För närvarande spelar han för Inter Miami i Major Soccer League.

Lionel Messi har vunnit Ballon d'Or åtta gånger: 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019, 2021 och 2023.

2. Vinicius Junior - Brasilien

Om Brasilien ska ta sig till toppen måste Vinicius Júnior få igång sambadansen. Den unge Real Madrid-stjärnan kan bli stjärnan i Copa América, och han kommer att bära mycket av ansvaret för ett Brasilien utan den skadade Neymar.

Vinicius Jr. kan se fram emot bra stöd från sin kompis Rodrygo. De två bildar en giftig anfallsduo i den spanska kungaklubben, och kanske kommer brasilianarnas tränare Dorival Júnior att vilja kopiera denna modell vid en tidpunkt då Kanarieöarna saknar en formstark 9:a.

Den 24-årige Vinícius mentala balans kommer säkerligen att vara i fokus efter en säsong där den spanska La Liga ibland har varit en berg- och dalbana.

3. Federico Valverde - Uruguay

I centrum av Uruguays försvar finns Federico Valverde, som har förberetts för att ta en huvudroll i Sydamerikas mest formstarka landslag.

Den 25-årige Real Madrid-spelaren har en nyckelroll i den legendariske tränaren Marcelo Bielsas lag med sitt passningsflöde, stora arbetsradie och djupledslöpningar som skär igenom de flesta försvar.

Han är en sann ledare och kommer sannolikt att bära kaptensbindeln under Copa América-turneringen. Uruguay går igenom en generationsväxling, med tidigare stjärnor som Edinson Cavani och Luís Suárez borta eller i blygsamma roller, och i det tomrummet har Valverde blivit ännu starkare.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

4. Luis Diaz - Colombia

Den colombianske anfallaren har etablerat sig som den viktigaste spelaren för Colombia och gjorde tre mål i årets imponerande 2-0- och 2-1-segrar över jättarna Tyskland respektive Brasilien.

Särskilt målen mot brasilianarna inger respekt, eftersom de kom i samband med att "Luchos" (Luis Díaz smeknamn) föräldrar släpptes efter att ha kidnappats av en colombiansk gerillarörelse.

Den 27-årige yttern är en fantastiskt underhållande spelare att se i aktion med sin snabbhet, dribblingskraft och teknik. Luis Díaz är också högt värderad av Liverpool, som enligt uppgift kräver mellan 120 och 145 miljoner euro för att släppa sin guldklimp.

5. Santiago Gimenez - Mexiko

Den argentinskfödde mexikanen njuter av något av en kometkarriär, och den 22-årige anfallaren har utvecklats till en riktig målmaskin för Feyenoord.

Detta innebär också att Santiago Giménez troligen kommer att ansluta till en europeisk storklubb efter Copa América-turneringen.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

FAQ: Copa Americas bästa spelare

Här får ni svaren på de vanligaste frågorna om Copa Americas bästa spelare.

Kommer Lionel Messi spela Copa America 2024?

Ja, Messi kommer spela Copa America 2024, vilket troligtvis blir hans sista.

Är Neymar med i Copa America 2024?

Nej, Brasilien får klara sig utan Neymar i Copa America 2024 då spelaren är skadad.