Under helgen satte Premier League igång men två lag som inte spelat sina premiärmatcher är Chelsea och West Ham United. Ikväll är det dags för lagen att avverka sin första Premier League match för säsongen och fullborda omgång 1.

Chelsea – West Ham United | Avspark 21.00


Förra säsongens flopp går vid namnet Chelsea och laget tog endast en tiondeplats i tabellen trots de höga förväntningarna på den stjärnspäckade truppen. West Ham United gick bättre och laget kunde knipa den sista Europaplatsen med en sjundeplacering. En stor bidragande faktor var superstjärnan Dimitri Payet som med sin fina form kunde hjälpa West Ham till Europaspel denna säsong.

West Ham har lyckats behålla sin superstjärna som dessutom stod för ett fantastiskt EM-slutspel. Ikväll gästar de Chelsea som inte minst värvat in mästarna Leicesters mittfältsmotor, N’Golo Kanté och Italiens tidigare förbundskapten Antonio Conte.

Det är en premiärmatch och allt kan hända men Chelsea lär ha släppt sin dåliga säsong och fokuserat om. Med nya resurser och inte minst Eden Hazard återigen i toppform kan vi vänta oss en högre tabellplacering denna säsong. Chelsea är favoriter i kvällens match och lär kunna segra men West Ham ska inte underskattas och blir det poängtapp för Conte och hans mannar är det ingen skräll.

Chelsea – 1.57 | Oavgjort – 3.80 | West Ham United – 5.25

Klicka dig in hos OddsAutomaten för massor av andra spelalternativ på kvällens match. Här finner du fina odds på Premier League, övriga ligor och många andra sporter.

Spela på matchen här!