Äntligen! De stora ligorna är äntligen tillbaka efter landslagsuppehållet och vi ser fram emot en helg fylld med fotboll. Redan på lördag den 20 oktober så rivstartar vi med en stormatch! Chelsea, som för närvarande ångar på som tåget i Premier League efter att Sarri verkligen fått ut det mesta av den just nu fullkomligt glödheta storstjärnan Eden Hazard tar emot krislaget Manchester United med den mycket ifrågasatta coachen José Mourinho i spetsen. Mourinhos vara eller icke vara är något som diskuterats flitigt under senare tid och har delat lagets supportrar i två sidor. Även ett stort antal före detta professionella spelare har uttryckt sina åsikter om Manchester Uniteds extrema formsvacka och ett stort antal av dessa menar att tiden är knapp för Mourinho att visa upp en förbättring och få skutan åt rätt kurs igen.

Spela riskfritt på Chelsea - Manchester United via Betssons superkampanj

  • Nya kunder får upp till 1000 kr riskfritt spel - Beroende på insättning
  • Pengarna tillbaka om ditt riskfria spel inte vinner 
  • Gäller alla nya spelare

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson

En match med stor prestige 

Oavsett vilka som hade stått vid sidlinjen så hade denna match varit en stormatch. Två giganter i engelsk fotboll: Chelsea och Manchester United gör upp självklart så vill man vinna matchen och visa styrka mot sina motståndare. Men denna match är så mycket mer än så. José Mourinho har vunnit Premier League 3 gånger med Chelsea, vilket självklart gör mötet lite extra personligt. Maurizio Sarri kommer senast ifrån Serie A-klubben Napoli där han skapade en offensiv ångvält som körde över allt som stod i sin väg. Som ny tränare i Chelsea, efter att italienska landsmannen Antonio Conte fått sparken efter en svag säsong så har han givetvis mycket ära att ta hem genom att vinna denna stormatch mot José Mourinho.José Mourinho är som bekant oerhört ifrågasatt efter att United inlett säsongen horribelt dåligt och tiden är knapp för honom att visa att han är värd att behålla jobbet. En vinst mot ett storlag som Chelsea hade självklart varit precis det Mourinho behöver just nu.  Manchester Uniteds mirakelvändning - Början på något nytt?

Den 6 oktober så tog United emot Newcastle hemma på Old Trafford. Den match man var förhandstippad att utan bekymmer vinna relativt enkelt visade sig bli en utmaning olik många andra. Newcastle började matchen i ett högt tempo och pressade United från första sekund. United kändes som ett nervöst lag utan något som helst självförtroende på planen. I halvlek stod det 2-0 till Newcastle och Mourinho och hans manskap hade en stor uppgift framför sig i andra halvlek. Med tanke på lagets dåliga form och den dåliga första halvleken så var det nog väldigt få som faktiskt trodde på att en vändning överhuvudtaget var möjlig. De flesta hade nog till och med kanske istället tippat på en ytterligare utökning av Newcastle. 

I andra halvlek klev det dock ut ett helt annat Man United på planen. Självförtroendet var tillbaka och det syntes att truppen var redo att gå "all in" och ge allt. Det skulle dock dröja till den 70:e minuten innan Mata kunde trycka in reduceringsmålet. Strax därefter följde kvitteringsmålet och resultatet var plötsligt 2-2. Wow! United var tillbaka i matchen. Och så slutligen i den 90 minuten så fick vi se inhopparen Sánchez nicka in 3-2 till United - Old Trafford var i extas. Vilken vändning! Vilken prestation! Kan man få se mer av det lag vi fick se i andra halvlek? Den prestation vi fick bevittna?

Eden Hazard - Glödhet och i sitt livs form

Eden Hazard har haft en enastående säsongsinledning. 7 mål på 8 matcher (!) och säsongen har bara början. Många menar att Conte tvingade Hazard att spela mycket längre ner på grund av sin defensiva spelstil vilket hämmade Hazards offensiva möjligheter att skina. Sarri däremot ger Hazard mer eller mindre en fri roll vilket uppenbarligen tycks fungera klockrent: Hazard är verkligen i sitt livs form och skiner varje gång han kliver in på planen. När man diskuterar vilka som är potentiella framtida vinnare av "Världens bästa spelare" så brukar Hazard nämnas bland dessa namn. Många menar att han måste ta nästa steg och lämna Chelsea för en klubb som Barcelona eller Real Madrid för att ta det sista klivet och verkligen visa vad han går för men en del menar att han redan gör det fantastiskt bra i Chelsea och Premier League, som ändå anses vara en av de mest fysiskt tuffa och sett till tempo snabba ligorna.

Pengarna tillbaka om du förlorar 

Stormatcher är alltid ypperliga tillfällen att betta eftersom att du höjer spänningen lite extra. Samt, vem tackar nej till lite extra klirr i kassan? Som ny spelare hos Betsson så kan du ta del av ett riktigt bra erbjudande. Du kan nämligen betta helt riskfritt, upp till 1000 kr på ditt första spel. Din riskfria summa varierar beroende på din insättning. Det är precis lika enkelt som det låter: Om du vinner så behåller du pengarna. Om du förlorar, så får du tillbaka din insats. För bra för att tacka nej till. 

Spela riskfritt på Chelsea - Manchester United via Betssons superkampanj

  • Nya kunder får upp till 1000 kr riskfritt spel - Beroende på insättning
  • Pengarna tillbaka om ditt riskfria spel inte vinner 
  • Gäller alla nya spelare

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson