Äntligen fredag och vad är bättre än att inleda helgen med en stormatch i Premier League? Det handlar givetvis om mötet mellan pånyttfödda Liverpool och Chelsea på Anfield. Dessutom finner vi AC Milan och PSG på spelschemat där båda lagen bortaspelar. PSG jagar sin första seger på 3 matcher mot Caen och Milan gästar ett formstarkt Sampdoria.

Chelsea – Liverpool | Avspark 21.00


Chelsea har inlett ligaspelet med 3 vinster och ett kryss och befinner sig med den faciten på en andraplats i tabellen. Liverpool i sin tur har inlett med 2 vinster, ett kryss och en förlust, vilket tagit de till en sjätteplats.

Båda lagen coachas av världsklass tränare där Liverpool fått mer tid med Klopp som nu på allvar satt sin prägel på laget. Senast tog laget en bekväm 4 – 1 seger mot mästarna Leicester samtidigt som Chelseas kryss kom i samma omgång, borta mot Swansea. Nu är det ombytta roller och Liverpool står som bortalag. Givetvis påverkar det men Liverpool har visat balans och en sprakande anfallsfotboll inte minst med den offensiva trion Coutinho, Sturridge och Firmino.

En av säsongens absolut största drabbningar och till skillnad från förra säsongen är detta möte en kamp om topplaceringarna i Premier League.

Chelsea är i egenskap av hemmalag favoriter till segern men laget kommer få det mycket tufft när ett kreativt och målglatt Liverpool kommer på besök. Bethard * ger dig fina odds på rakt spel!

Chelsea – 2.30 | Oavgjort – 3.55 | Liverpool – 3.25


Andra matcher att spana in ikväll

20.45Caen vsParis SG(1) 6.85 (X) 4.30 (2) 1.47
20.45Sampdoria vsAC Milan(1) 3.00 (X) 3.30 (2) 2.35

Bethard * ger dig marknadens grymmaste odds på en komplett sportsbook, klicka dig in redan nu och få 100% upp till 1000 kr att spela för!

Spela hos Bethard!