Det finns många högintressanta matcher att lägga odds på när åttondelsfinalerna till Champions League nu har lottats. Räkna med många tuffa dueller där mötena mellan Barcelona - PSG, Atletico Madrid mot Chelsea och RB Leipzig mot Liverpool kittlar lite extra. Som vanligt avgörs mötena i dubbelmöten där bortamål gäller om det är oavgjort efter två matcher. Vi tar dig igenom samtliga åttondelsfinaler med odds och tips på vem som går vidare. Oddsen som presenteras nedan visar oddset för att kvalificera sig till kvartsfinal. Därmed är det resultatet över två matcher som är relevant och inte för varje enskilt möte.

Missa inga matcher på TV. Bokmärk vår sida: Champions League på TV / Stream

Odds PSG vs FC Barcelona

10/3, 21:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Barcelona 15,00
Paris Saint-Germain 1,01
Säsongen 2016-17 var senaste gången Barcelona – Paris Saint-Germain möttes i ett Champions League-slutspel. Första mötet ägde rum i Paris där PSG vann med 4-0. När det var dags för andra mötet mellan lagen på Camp Nou vände katalanerna och vann med 6-1 i en match som har fått namnet La Remontada(The Comeback). Denna gång är det ett helt annat utgångsläge för Barcelona inför möte nummer 2 i Paris. Efter att Les Parisiens lämnade Camp Nou med siffrorna 1-4 efter Mbappés hattrick ser det ut som att det är klart här. För så som Barcelona såg ut i första mötet är det Paris som går vidare.

Speltips: FC Barcelona - PSG

Ett starkare PSG tar sig vidare till kvartsfinal och vi spelar detta till odds 1.01.

TILL CASUMO

Odds RB Leipzig vs Liverpool

10/3, 21:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Liverpool 1,10
RB Leipzig 7,00
Efter Liverpools senaste usla resultat i Premier League där ingenting har fungerat de senaste matcherna såg det inte hoppfullt ut inför bortamötet mot RB Leipzig. Men The Reds reste sig och vann med 0-2 i Tyskland efter mål av Salah och Mané. Liverpools stora problem de senaste matcherna har varit avsaknaden av ordinarie mittbackar och efter helgens derby mot Everton rapporteras det om att lagkaptenen Henderson som klivit in på positionen de senaste matcherna är osäker för spel de nästkommande veckorna. Trots det känns deras 2-0 ledning inför returmötet på Anfield trygg och Klopp löser mittbacksproblemet till match nummer 2.

Speltips: RB Leipzig vs Liverpool

Liverpool slår Leipzig i åttondelsfinalen och går vidare till kvartsfinalen av Champions League.

TILL CASUMO

Odds FC Porto vs Juventus

9/3, 21:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Juventus 1,62
FC Porto 2,30
I rubrikerna efter att Juve föll på bortaplan med 2-1 mot Porto var det Kulusevski som sågades efter sin insats. Men förlusten berodde inte enbart på honom såklart. Juventus hade en del problem i speluppbyggnaden från egen planhalva där det märktes att spelare som Arthur och Bonucci saknades. Porto såg sin chans här och tog greppet om matchen genom att tidigt i andra halvlek göra 2-0. Juventus reducerade sedan till 2-1. Inför mötet i Turin ska flera av de spelare som var out i första mötet vara tillbaka och ett 1-0 resultat för Ronaldo och co på hemmaplan ska de fixa.

Speltips: FC Porto - Juventus

Vi tror att portugiserna får det svårt mot Juventus i åttondelsfinalen. Oddsmakarna håller med oss här. Vi spelar Juventus som vinnare till oddset 1.62 hos Casumo*.

TILL CASUMO

Sugen på att lägga långtidsspel på Champions League? Kolla in vår sida med odds och rekar på Champions League!

Odds Sevilla vs Dortmund

9/3, 21:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Sevilla 5,75
Borussia Dortmund 1,14
Det var Haaland som på bortaplan i första mötet mot Sevilla sköt Dortmund till segern med sina 2 mål. De regerande Europa League-mästarna har en tung uppgift inför returen i mars på Signal Iduna Park efter att de släppte in hela 3 mål på hemmaplan. För att de ska ta sig vidare till kvarten måste de göra två mål utan att släppa in något. Den uppgiften tippar vi är dem övermäktig även om de är ett av Europas bästa lag i cup-sammanhang de senaste åren. För ett Dortmund med en Haaland i superform är helt enkelt för bra.

Speltips Sevilla vs Dortmund

Dortmund slår ut Sevilla i åttondelsfinalen till oddset 1.14.

TILL CASUMO

Odds Atletico Madrid vs Chelsea

17/3, 21:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Atlético Madrid 3,75
Chelsea 1,28
På förhand är detta det jämnaste mötet mellan två lag som gjort det bra hittills under säsongen. Atletico Madrid är med och utmanar i toppen av La Liga medan Chelsea är detsamma i Premier League. Chelsea har fördelen att få avsluta på Stamford Bridge men om det är något lag som kan kriga till sig ett resultat på bortaplan är det Diego Simeones Atletico Madrid. Det blir också kul att se Suarez på en engelsk arena igen och räkna med mycket kamp, vilja och inget direkt skönspel. Dock har Simeone betydligt mer erfarenhet av slutspelsmatcher i CL som tränare vilket gör att vi tror att spanjorerna tar sig vidare.

Speltips: Atletico Madrid vs Chelsea

Spanjorerna har en större erfarenhet av slutspelsmatcher i Champions League, samtidigt som man just nu har en starkare trupp. Vi spelar Atlético Madrid som vinnare till oddset 3.75. Trots underläget inför returen

TILL CASUMO

Odds Lazio vs Bayern München

 17/3, 21:00 

Lag Högsta odds Spelbolag
Bayern München 0,00
Lazio 51,00
Om vi ska tro oddsen kan det här dubbelmötet bara sluta på ett sätt. Bayern är regerande mästare och kan mycket väl ta hem titeln igen. Laget lär inte vara missnöjda med lottningen även om Lazio gjort det bra under tränare Simeone Inzaghi som fått förtroende över tid. Att han skulle lyckas ta laget till kvartsfinal håller vi dock som osannolikt. Istället tror vi att Bayern tar sig vidare till kvartsfinal. Det finns dock inget direkt spelvärde i att spela Bayern som segrare i dubbelmötet. Däremot ligger oddsen på 1,36 att Bayern vinner även andra mötet mot Lazio.

Speltips: Lazio vs Bayern München

Att det blir något annat utfall än Bayern München som vinnare i denna match vore en total skräll. Vi spelar Bayern München som vinnare även i andra mötet och nöjer oss med oddset 1.36.

TILL CASUMO

Odds Atalanta vs Real Madrid

 16/3, 21:00 

Lag Högsta odds Spelbolag
Real Madrid 1,22
Atalanta 4,35
Zinedine Zidane har lyckats vända på ”Los Blancos” säsong genom att vinna gruppen i Champions League trots att situationen såg väldigt prekär ut ett tag. Nu är man med och utmanar om ligatiteln och CL-pokalen och med laget som Zidane styr över finns det mycket rutin. Sju startspelare från senaste CL-titeln finns kvar i laget som har gjort det här förr. Atalanta håller på att etablera sig som ett storlag i Europa och har delvis revolutionerat med sitt man-man-spel. Mot Real Madrid tror vi dock inte det räcker, framförallt inte när ”marängerna” får avsluta i den spanska huvudstaden. 

Speltips: Atalanta vs Real Madrid

Real Madrid går vidare till kvartsfinal efter dubbelmötet mot Atalanta utan några större hinder, vi spelar detta till oddset 1.22 hos Casumo*.

TILL CASUMO

Odds Borussia Mönchengladbach vs Manchester City

 16/3, 21:00 

Lag Högsta odds Spelbolag
Borussia Mönchengladbach 28,00
Manchester City 1,01
Den tyska kometen lyckades med nöd och näppe ta sig till åttondelsfinal i Champions League. De hade inte kunnat be om en tuffare lottning då de ställs mot Pep Guardiolas Manchester City. City har inte haft säsongen de hoppats på men har kommit igång bättre och när de åker till Tyskland i februari lär formen vara ännu bättre. Guardiola har inte lyckats ta City så långt som önskat i Europaspelet men samtidigt borde det inte vara några problem att nå kvartsfinalen. Är 2021 året som Citys Europaförbannelse bryts?

Speltips: Borussia Mönchengladbach vs Manchester City

Borussia ska vara nöjda med att ha kommit till åttondelsfinal. Längre än så här går inte tåget. Vi spelar City som vinnare till oddset 1.01.

TILL CASUMO