Det finns många högintressanta matcher att lägga odds på när åttondelsfinalerna till Champions League nu har lottats. Räkna med många tuffa dueller där mötena mellan Barcelona - PSG, Atletico Madrid mot Chelsea och RB Leipzig mot Liverpool kittlar lite extra. Som vanligt avgörs mötena i dubbelmöten där bortamål gäller om det är oavgjort efter två matcher. Vi tar dig igenom samtliga åttondelsfinaler med odds och tips på vem som går vidare. Oddsen som presenteras nedan visar oddset för att kvalificera sig till kvartsfinal. Därmed är det resultatet över två matcher som är relevant och inte för varje enskilt möte.

Missa inga matcher på TV. Bokmärk vår sida: Champions League på TV / Stream

FC Barcelona vs PSG

16/2, 20:00 & 10/3, 20:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Barcelona 2,10
PSG 1,75
På förhand är detta den mest spektakulära matchen och ett krisande Barcelona ställs mot PSG som lär vara ute efter revansch efter senaste slutspelsdrabbningen- mellan lagen. Då hade PSG 4-0 inför returen men förlorade med 1-6 borta och åkte därmed ut. Nu finns det chans till revansch och med tanke på hur Barcelona mår för tillfället tror vi att Paris lyckas få sin revansch och kvalificera sig till kvartsfinal. Förra säsongen åkte PSG just ut ut i åttondelsfinalen efter en mycket märklig match mot Manchester United. Efter en svag säsongsinledning har PSG börjat få resultaten med sig och vi tror de lyckas ta sig vidare till kvartsfinal efter dubbelmötet mot FC Barcelona.

Speltips: FC Barcelona - PSG

Ett starkare PSG tar sig vidare till kvartsfinal och vi spelar detta till odds 1.75.

TILL 10BET

RB Leipzig vs Liverpool

16/2, 20:00 & 10/3, 20:00

Lag Högsta odds Spelbolag
RB Leipzig 4,00
Liverpool 1,25
Tyska RB Leipzig tog sig till semifinal i senaste upplagan av turneringen och är nu vidare till slutspel för andra året i rad. I en avgörande match mot Manchester United lyckades Nagelsmanns mannar hålla undan och vinna med 3-2. Nu väntar dock tuffast möjliga motstånd mot ett Liverpool som visserligen åkte ur tidigt i slutspelet senast men som året innan vann turneringen och året innan dess nådde final. Liverpool får dessutom avsluta på hemmaplan och har ett starkare lag än sina motståndare. I februari kommer dessutom det prekära skadelaget förmodligen ha lättat en hel del vilket gör laget ännu mer slagkraftigt.  

Speltips: RB Leipzig vs Liverpool

Liverpool slår Leipzig i åttondelsfinalen och går vidare till kvartsfinalen av Champions League.

TILL 10BET

FC Porto vs Juventus

17/2, 20:00 & 9/3, 20:00

Lag Högsta odds Spelbolag
FC Porto 4,75
Juventus 1,20
Juventus har inte riktigt fått med sig resultaten i ligaspelet som önskat men i Champions League vann man gruppen komfortabelt före FC Barcelona. FC Porto tog sig också relativt enkelt vidare bakom Manchester City som vann gruppen överlägset. Porto börjar på bortaplan och får det mycket tufft mot Juventus som sakta men säkert växer under tränare Pirlo. Det vore minst sagt förvånande om Juventus inte lyckades avfärda FC Porto över två matcher, framförallt när laget får avsluta matchserien i Turin. 

Speltips: FC Porto - Juventus

Vi tror att portugiserna får det svårt mot Juventus i åttondelsfinalen. Oddsmakarna håller med oss här. Vi spelar Juventus som vinnare till oddset 1.20 hos 10Bet*.

TILL 10BET

Sugen på att lägga långtidsspel på Champions League? Kolla in vår sida med odds och rekar på Champions League!

Sevilla vs Dortmund

17/2, 20:00 & 9/3, 20:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Sevilla 2,10
Dortmund 1,75
Regerande Europa League-mästaren Sevilla får det tufft i åttondelsfinalen mot tyska Borussia Dortmund. Den tyska klubben får avsluta på hemmaplan och har spelet en fin fotboll. Tyvärr har skadan av storstjärnan Haaland fått resultaten att sina något men han lär vara tillbaka till åttondelsfinalen. Sevilla är starka i Europa men vi tror Dortmund är snäppet vassare och fördelen att avsluta på hemmaplan ska inte underskattas. Med detta i åtanke tror vi att Tyskland vinner över Spanien den här gången och att det bli gulsvart fest i kvartsfinalen

Speltips Sevilla vs Dortmund

Dortmund slår ut Sevilla i åttondelsfinalen till oddset 1.75.

TILL 10BET

Atletico Madrid vs Chelsea

23/2, 20:00 & 17/3, 20:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Atletico Madrid 1,90
Chelsea 1,85
På förhand är detta det jämnaste mötet mellan två lag som gjort det bra hittills under säsongen. Atletico Madrid är med och utmanar i toppen av La Liga medan Chelsea är detsamma i Premier League. Chelsea har fördelen att få avsluta på Stamford Bridge men om det är något lag som kan kriga till sig ett resultat på bortaplan är det Diego Simeones Atletico Madrid. Det blir också kul att se Suarez på en engelsk arena igen och räkna med mycket kamp, vilja och inget direkt skönspel. Dock har Simeone betydligt mer erfarenhet av slutspelsmatcher i CL som tränare vilket gör att vi tror att spanjorerna tar sig vidare.

Speltips: Atletico Madrid vs Chelsea

Spanjorerna har en större erfarenhet av slutspelsmatcher i Champions League, samtidigt som man just nu har en starkare trupp. Vi spelar Atletico Mardid som vinnare till oddset 1.90.

TILL 10BET

Lazio vs Bayern München

23/2, 20:00 & 17/3, 20:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Lazio 7,00
Bayern München 1,10
Om vi ska tro oddsen kan det här dubbelmötet bara sluta på ett sätt. Bayern är regerande mästare och kan mycket väl ta hem titeln igen. Laget lär inte vara missnöjda med lottningen även om Lazio gjort det bra under tränare Simeone Inzaghi som fått förtroende över tid. Att han skulle lyckas ta laget till kvartsfinal håller vi dock som osannolikt. Istället tror vi att Bayern tar sig vidare till kvartsfinal. Det finns dock inget direkt spelvärde i att spela Bayern som segrare i dubbelmötet. Däremot ligger oddsen på 1,65 på att Bayern vinner första mötet mot Lazio.

Speltips: Lazio vs Bayern München

Att det blir något annat utfall än Bayern München som vinnare i denna match vore en total skräll. Vi spelar Bayern München som vinnare och nöjer oss med oddset 1.10.

TILL 10BET

Atalanta vs Real Madrid

24/2, 20:00 & 16/3, 20:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Atalanta 4,00
Real Madrid 1,25
Zinedine Zidane har lyckats vända på ”Los Blancos” säsong genom att vinna gruppen i Champions League trots att situationen såg väldigt prekär ut ett tag. Nu är man med och utmanar om ligatiteln och CL-pokalen och med laget som Zidane styr över finns det mycket rutin. Sju startspelare från senaste CL-titeln finns kvar i laget som har gjort det här förr. Atalanta håller på att etablera sig som ett storlag i Europa och har delvis revolutionerat med sitt man-man-spel. Mot Real Madrid tror vi dock inte det räcker, framförallt inte när ”marängerna” får avsluta i den spanska huvudstaden. 

Speltips: Atalanta vs Real Madrid

Real Madrid vinner matchen mot Atalanta utan några större hinder, vi spelar detta till oddset 1.25 hos 10bet*.

TILL 10BET

Borussia Mönchengladbach vs Manchester City

24/2, 20:00 & 16/3, 20:00

Lag Högsta odds Spelbolag
Borussia Mönchengladbach 6,50
Manchester City 1,12
Den tyska kometen lyckades med nöd och näppe ta sig till åttondelsfinal i Champions League. De hade inte kunnat be om en tuffare lottning då de ställs mot Pep Guardiolas Manchester City. City har inte haft säsongen de hoppats på men har kommit igång bättre och när de åker till Tyskland i februari lär formen vara ännu bättre. Guardiola har inte lyckats ta City så långt som önskat i Europaspelet men samtidigt borde det inte vara några problem att nå kvartsfinalen. Är 2021 året som Citys Europaförbannelse bryts?

Speltips: Borussia Mönchengladbach vs Manchester City

Borussia ska vara nöjda med att ha kommit till åttondelsfinal. Längre än så här går inte tåget. Vi spelar City som vinnare till oddset 1.12.

TILL 10BET