Champions League är äntligen tillbaka och vi bjuds direkt på en stormatch när Manchester United tar emot Juventus hemma på Old Trafford. En speciell match på många sätt, inte minst då storstjärnan Cristiano Ronaldo återvänder till den arena han kallade hem i början av sin framgångsrika karriär, då han bland annat vann just Champions League med Manchester United. 

Juventus ligger för tillfället etta i gruppen med 6 poäng, medan Manchester United hittas på en andra plats med sina 4 poäng. En viktig match för båda lagen.

1X2 odds, Manchester United - Juventus, Tis 23 okt 2018 at 21:00

Manchester United

Lika

Juventus

Manchester United har haft en tung säsongsinledning men var i senaste ligamatchen på väg att vinna mot Chelsea efter en mycket stark insats. Tyvärr för deras skull så kvitterade Chelsea i slutminuten, men vad vi fick se var ändå ett starkt tecken på att Manchester United är på väg tillbaka - Kanske kan man få ut sitt absolut bästa mot topplaget Juventus? Det vore onekligen ett perfekt tillfälle för det.

Fransmannen Anthony Martial har varit sylvass och en stor anledning till varför Manchester United presterat så bra på sistone - Kommer vi kunna få se fler mål av honom mot Juventus? 

Deras historiska rivalitet inkluderar Champions League semin från 1999 då Sir Alex Fergusons mannar stod för en ordentlig comeback när man vände ett tvåmålgsunderläge. Deras senaste möte år 2003 var ett Uniteds bästa bortaprestationer där bland annat legenden Ryan Giggs stod för ett oerhört snyggt solomål när man vann med 3-0. Sen så är det självfallet lite extra spännande när Juventus under sommaren signade Cristiano Ronaldo, som var en stor anledning till många av Uniteds framgångar. 

Juventus att vinna mot Manchester United till 2,55 oddset hos Coolbet

  • Man bör ses som favoriter
  • Cristiano Ronaldo

Klicka här för att rygga spelet

Juventus vill lyckas i Europa

Juventus har vunnit 7 ligatitlar i rad men man vill lyckas i Europa. I början av Fergusons era så använde han Juventus som ett exempel för hur hans lag fick mer och mer erfarenhet, men inte lyckades vinna ute i Europa så mycket som en klubb av deras storlek borde. Samma sak kan man nog säga om Juventus som enbart vunnit tävlingen 2 gånger trots att man spelat i 9 finaler. 

Senaste gången man vann Champions League var 22 år sedan.  Kan det vara så att Ronaldo blir skillnaden?

Manchester United har inget att förlora

De flesta är nog överens om att Manchester United knappast bör ses som favoriter i denna match. Skulle Juventus vinna matchen så lär få höja på ögonbrynen. Detta ger en perfekt möjlighet att slå i underläge för Mourinho och hans mannar. Kan man överraska omvärlden och bjuda på en prestation som får Old Trafford att lyfta i taket? Rent truppmässigt så är det givetvis en skillnad. Juventus har en fantastisk trupp, vi får dock inte glömma att United har en trupp bestående av bland annat David De Gea och Paul Pogba. David De Gea anses av många som världens bästa målvakt och har räddat United i otaliga situationer, medan Paul Pogba var en rekordvärvning - Från just det - Juventus. 

Skulle du vilja lägga ett skrällspel på Manchester United, så kan du göra det till oddsen 3,28 hos Coolbet. 

Manchester United att vinna mot Juventus till 3,28 oddset hos Coolbet

  • United har en målvakt i absolut världsklass
  • Man har Mourinho som tränare
  • Man spelar på hemmaplan 

Klicka här för att rygga spelet