Det är dags för den första omgångens resterande matcher i Champions League. De regerande mästarna Real Madrid och det italienska mästarlaget Juventus gör intåg i turneringen och dessutom finner vi lag som Tottenham, Dortmund och CL-debutanten Leicester på spelschemat. Häng med på en spännande Champions League kväll!

Real Madrid – Sporting Lissabon | Avspark 20.45


Real Madrid har vunnit Champions League två gånger på de senaste tre säsongerna och är laget att slå i denna upplaga av turneringen. Klubben har varit noterbart lugna under sommarens transferfönster och utöver tillbakaköpet av Morata så har laget inte agerat mycket på transfermarknaden. Men Zidanes Real Madrid behöver ingen förstärkning när man har spelare som Ronaldo, Bale, Modric, Marcelo, Ramos Pepe, ja, egentligen hela truppen.

Real Madrid och Sporting har tillsammans med Dortmund och Legia lottats i grupp F. Klara favoriter är Real Madrid följt av Dortmund och givetvis även i denna match precis som nästintill alla matcher, faller favoritskapet på Madrid-laget. Bäst odds på Real Madrid seger finner du om du spelar Asian Handicap hos Mobilbet.

  • Real Madrid (-1) - 1.57

  • Real Madrid (-2) - 2.40

  • Real Madrid (-3) - 4.25


Real Madrid - 1.19 | Oavgjort - 7.25 | Sporting Lissabon - 14.25

Juventus – Sevilla | Avspark 20.45


De italienska mästarna Juventus har vunnit Serie A i fem raka säsonger och nu satsar laget på Champions League titeln. För två säsonger sedan var man nära när en final nåddes men där Barcelona blev för starka. Nu har laget tappat sin största stjärna Pogba till United men har allt som allt en starkare trupp än förra säsongen. Med värvningar av Serie As främsta spelare, skyttekungen Higuain från Napoli och Pjanic från Roma samt Dani Alves från Barcelona är det ett lag att räkna med denna säsong.

Sevilla har vunnit Europa League tre säsonger i rad och fick tack vare titeln förra säsongen, en plats i årets Champions League efter att ligaprestationerna inte räckt till. Nu ska laget göra ett försök på framgångar i den allra finaste klubblagsturneringen. Lagen spelar i grupp H tillsammans med Dinamo Zagreb och Lyon och favoriter till avancemanget är just Juventus och Sevilla följt av Lyon och slutligen Zagreb. Italienarna är favoriter till seger ikväll och Mobilbet ger dig följande odds!

Juventus - 1.52 | Oavgjort - 4.15 | Sevilla - 6.80

Tottenham – Monaco | Avspark 20.45


Ännu en tung drabbning ikväll finner vi på White Hart Lane i London där förra säsongens ligatrea i England, Tottenham tar emot nuvarande franska ligaledaren Monaco på hemmaplan. Det är ett möte där Tottenham är favoriter till segern men där Monaco kan komma att visa sig svårspelade. Lagen spelar i grupp E tillsammans med Bayer Leverkusen och CSKA Moskva i en grupp som på förhand ser ut att kunna sluta hur som helst. Dock är Tottenham favoriter till gruppseger före Leverkusen, följt av Monaco och slutligen CSKA.

Med det sagt är Tottenham givetvis favoriter ikväll och med all rätt när laget spelar inför hemmasupportrarna. Spurs bör kunna vinna men ett kryss skulle inte förvåna.

Tottenham - 1.71 | Oavgjort - 3.80 | Monaco - 5.15

Kvällens övriga Champions League matcher






































20.45B.Leverkusen vsCSKA Moskva(1) 1.64 (x) 3.90 (2) 5.70
20.45Club Brugge vsLeicester(1) 3.00 (x) 3.30 (2) 2.45
20.45Porto vsKöpenhamn(1) 1.48 (x) 4.20 (2) 7.50
20.45Legia vsDortmund(1) 10.25 (x) 5.25 (2) 1.32
20.45Lyon vsD. Zagreb(1) 1.58 (x) 4.10 (2) 6.00

Mobilbet ger dig fina odds på Champions League. Klicka dig in för alltifrån långtidsspel till massor av andra spelalternativ på kvällens matcher!

Spela hos Mobilbet!