Det är dags för gruppavslutning i dam-VM. Sverige och USA gör upp om gruppsegern och därmed om vem som ska få en klart lättare väg i slutspelet. USA klarar sig efter sin 13-0-seger mot Thailand med kryss medan Sverige som har långt mycket sämre målskillnad måste vinna.

USA är jättefavorit i matchen. Spelbolagen är eniga i att de har drygt 70% chans att vinna matchen. Det ser med andra ord inte jättehoppfullt ut för Sverige men som vi alla vet nu för tiden, det finns lite annat att spela på än bara vem som vinner matchen.

Sverige klarar sig från överkörning?

Kan Sverige exempelvis klara sig med att förlora med uddamålet eller bättre? Sverige är i vanlig ordning välorganiserade och USA kommer få det jobbigare än man haft det mot Thailand och Chile. 

Yobetit är ett nytt spelbolag hos oss här på Betting men de har funnits sen 2012 så helt orutinerade är de inte. Ett spännande spelbolag med höga odds, stort utbud, en fin startbonus, och givetvis, som vi garanterar med alla spelbolag som syns hos oss, man har en svensk spellicens. Hela 150% upp till 1500 kronor erbjuder man nu för att få folk att få upp ögonen för dem. Med andra ord, om man sätter in 1000 kronor får man 2500 kronor att spela för. 2500 kronor på Sverige +1,5 mål och man har chansen att vinna nästan 5000 kronor, med bara en tusenlapp av egna pengar som insats. En bra deal och en intressant krydda för den här matchen.

USA ångar på?

Om man istället tror på USA, vilket får ses vara rimligt efter deras överkörningar hittills, så finns det fina odds på det också. 

Med samma exempel som ovan, 1000 kronor av egna pengar, en bonus på 1500 kronor, totalt 2500 kronor på att USA vinner med minst tre mål och man kan plötsligt ha 7500 kronor att jobba med på sitt konto hos Yobetit. En bra start på karriären där i så fall och en bra chans att vinna en bra peng sett till sin egen investering.

Dags att testa Yobetit? De har ett mycket enkelt registreringssystem där man man använder BankID och det tar inte mer än ett par minuter, sen är man igång och har fått sin bonus.

Idéerna i artikeln är förslag på hur man kan använda en bonus. Läs alltid spelbolagets villkor innan en bonus accepteras.