I kväll ska det avgöras vilka lag som går direkt till VM och vilka lag som får spela playoff. För svensk del väntar med största sannolikhet playoff, såvida inte Frankrike klappar ihop totalt och tappar poäng mot Vitryssland. Betsson* har plockat fram några intressanta godbitar inför uppgörelsen.

 

Ken Sema att hoppa in och göra mål: 15.00

 

Östersunds succéspelare Ken Sema fick ingen speltid i krossen mot Luxemburg, men då Sverige mer eller mindre är klara vore det inte helt osannolikt att han får hoppa in här. Sedan får man ta för givet att tränarteamet har koll på vad som händer i Frankrike-matchen. Går Frankrike mot segern, vilket allt pekar på, så har Sverige inte mycket att spela för längre och då kanske det blir dags för Sema! 

Sverige att vinna och göra mål på straff: 15.00

 

Sverige har fått fyra straffar på de tre senaste matcherna. Är det en slump? Kanske. Eller så beror det på att Sverige är ett offensivt skickligt lag som skapar många målchanser. 14 mål på de 3 senaste matcherna visar ändå att vi är starka framåt. Därför känns det här oddset lite småspännande. 

 

Cristiano Ronaldo att göra minst 2 mål: 7.00

 

På Estádio da Luz i Lissabon ställs Portugal mot Schweiz. Det är en match mellan två av VM-kvalets bästa lag som möts här. Portugal har 8 vinster och 1 förlust (mot Schweiz), medan Schweiz har gått rent i samtliga matcher. Gästerna ligger därmed 3 poäng före, men Portugal har bättre målskillnad och går om vid seger. Så Portugiserna har inte mycket att förlora, de kommer gå för det. Och om det är någon som kan kliva fram och leverera är det Cristiano Ronaldo. 7.00 på att CR7 gör minst 2 mål är spelvärt!

Betssons förhöjda odds hittar du under odds - godbitar och boostade odds - fotboll.