13:30 är det avspark i ett av fotbollsvärldens hetaste möten: Liverpool-Manchester United på Anfield. Betfair ger alla nya kunder kraftigt boostade odds på matchen. Häng på!

 

Tunga tapp i båda lagen

 

Manchester United ligger tvåa i Premier League efter 6 vinster och 1 oavgjord. José Mourinhos bygge ser stabilt ut och nyförvärven med Lukaku och Matic i spetsen känns klockrena. United öser in mål både i ligan och i Champions League och faktum är att man inte har förlorat en enda tävlingsmatch på säsongen. I dagens match får man klara sig utan Paul Pogba, Phil Jones, Marouane Fellaini, Marcus Rojo, Michael Carrick och Zlatan Ibrahimovic. Några av dem har varit borta länge så det är inga konstigheter, men Paul Pogba kan bli ett kännbart tapp. 

Liverpool har också några skador som stör, till exempel Adam Lallana och Nathaniel Clyne. Men det tyngsta tappet är givetvis Sadio Mané som blir borta i cirka sex veckor. Annars har Liverpool haft det klart tyngre jämfört med Manchester United. Man ligger för närvarande på en blygsam sjundeplats i ligan, och det som framför allt är alarmerande är det svajiga försvarsspelet. Det måste Jürgen Klopp få ordning på om det här ska bli en rolig säsong för dem. 

Sett till inbördes möten har Liverpool ett litet övertag de senaste säsongerna. De 4 senaste matcherna lagen emellan har slutat med 3 oavgjorda och 1 Liverpool-vinst. 

8.00 på Liverpool och 10.00 på Manchester United

 

Som ni ser är det alltså två rejäla oddshöjningar, från 2.50 till 8.00 på Liverpool och 2.87 till 10.00 på Manchester United. För att ta del av erbjudandet ska du skapa ett konto hos Betfair och använda koden ZFBM58. Placera sedan ett spel på antingen Liverpool eller Manchester United att vinna. Går spelet hem får du använda vinstpengarna som ett gratisspel på odds över 1.20. Maximalt 100 kronor av din insats får användas till kampanjen. 

  1. Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBM58
  2. Betta på Liverpool eller United att vinna
  3. Få superodds 

Det är inte svårare än så. Vilket lag tror du kommer att vinna? Betta på din favorit hos Betfair. 

Till kampanjen