Årets fight närmar sig med stormsteg när Alexander "The Mauler" Gustafsson ska göra upp mot Jon Jones. Alla minns de två slagskämparnas senaste fight från 2013, en fight som blev utsedd till näst bästa matchen i UFC:s historia. Inför matchen har Betfair valt att boosta upp oddsen rejält till 50.0 seger för Jones medan Gustafsson med oddsboosten ligger på 100 gånger pengarna. Så här gör du för att ta del av de boostade oddsen:

* Skapa ett nytt konto hos Betfair
* Använd koden ZSAM44
* Placera ett singelspel på att Jones eller Gustafsson vinner matchen
* Högsta kvalificerade insatsen som räknas till spelet ligger på 10 kr
* För fullständiga regler och villkor besök Betfair

Matchen flyttas från Las Vegas till Los Angeles

Under julaftons morgon kom det fram att Jon Jones ännu en gång testat positivt turinabol, en anabol steroid. Hur som helst var det en sådan liten mängd att det kan röra sig om rester från testet som fick honom avstängd senast, år 2017. Därför blir matchen av som planerat men hela galan flyttas till Los Angeles istället för Las Vegas som var planen från början. Anledningen är att antidopingsorganisationen i delstaten Nevada inte hinner utvärdera det positiva testet. De som köpt biljetter får därför två alternativ: antingen får de pengarna tillbaka för sin biljett eller så får de en ny biljett till galan i Los Angeles. 

"The Mauler" var inte långsam att fördöma Jones positiva resultat genom en attack på sin kommande motståndare på Twitter:

Får "The Mauler" revansch?

Ända sedan förra matchen har fansen till UFC krävt en returmatch mellan Jones och Gustafsson och nu närmar det sig med stormsteg. Vinnaren i drabbningen kan titulera sig som världsmästare i lätt tungvikt och för Alexander Gustafsson är det tredje gången gillt efter två misslyckade försök om bältet tidigare. Det är svårt att veta var man har de båda slagskämparna eftersom ingen har gått en match på ett bra tag. Jones har inte slagits i oktagonen i över ett år på grund av avstängning, medan Gustafsson inte har fightats sedan han vann på KO mot Glover Teixeira i Globen i maj 2017. 

När de nu både ställs mot varandra i 2018 års mest hypade fight kan du alltså spela till boostade odds hos Betfair när du skapar ett nytt konto hos spelbolaget.